Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Αγγελική Μπούλιαρη Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με την Μαρία Πρωτόπαπαζ



Η υποψἠφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού μας "Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση" ΄Αγγελική Μπούλιαρη-Ᾱργυράκη.





A imagem pode conter: 1 pessoa, sorrindo, close-up

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Αγγελική Μπούλιαρη-Αργυράκη γεννήθηκε στην Αμφιλοχία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ελληνική
και Αγγλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Λογοτεχνική Μετάφραση στο Βρετανικό Συμβούλιο. Πιστή στη Δια βίου Μάθηση, σπούδασε, επίσης, Δημιουργική Γραφή, Μετάφραση Παιδικής Λογοτεχνίας και Παραμυθιού, Ψυχολογία και την Ιταλική Γλώσσα. Εργάστηκε ως Γραμματέας Διευθύνσεως και ως καθηγήτρια στη Δημόσια Μέση Εκπαίδευση. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Έχει εκδώσει τρία μυθιστορήματα, μία συλλογή διηγημάτων και μία ποιητική συλλογή. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά στο Παιδί και το Περιβάλλον και υποστηρίζει οργανώσεις για την προστασία τους. Από το 1981 είναι μόνιμη κάτοικος Λουτρακίου. Είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα-μηχανικό Γρηγόρη Αργυράκη και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και δύο εγγόνια.
angelbouliari@gmail.com και https://the-yellow-buses.blogspot.com/
«Το 1981 επέλεξα να εγκαταλείψω την Αθήνα και να έρθω στο Λουτράκι που έγινε στη συνέχεια ο τόπος μου. Εδώ δημιούργησα την οικογένειά μου, εδώ υπηρέτησα ως καθηγήτρια Αγγλικών στο Λύκειο Λουτρακίου επί είκοσι σχεδόν χρόνια, και εδώ άνοιξα τα φτερά μου στον χώρο της Ελληνικής Λογοτεχνίας. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα, έδωσα και πήρα, όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο αυτό.
Σήμερα, στηρίζοντας τη γυναικεία δύναμη και οπτική και με την επιθυμία να προσφέρω και να συμβάλλω, στο μέτρο των γνώσεων και των δυνατοτήτων μου, στην επίλυση ζητημάτων και γενικά στο καλύτερο μέλλον του Δήμου μας, συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό της συναδέλφου και φίλης Μαρίας Πρωτοπαππά, ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου