Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Διπλό θρίλερ στην Κρήτη! Ο νεκρός άνδρας και η αγνοούμενη έγκυος σύντροφός του…


BREAKING NEWS

Διπλό θρίλερ στην Κρήτη! Ο νεκρός άνδρας και η αγνοούμενη έγκυος σύντροφός του…

Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα – Σε ποιες περιοχές

Τατουάζ: Έτσι θα υποψιαστεί η Ελένη τον Ορφέα για τη δολοφονία (vids)

Τρελαίνομαι: Ο Κωνσταντίνος Κουφός τρελαίνει κόσμο με τη νέα επιτυχία του

Βασιλική Νταντά: Σαρώνει η νέα της επιτυχία «Μαζί της»

Eurovision 2018: Η Σοφία Βογιατζάκη ως Netta σε ένα επικό βίντεο!

Νίκος Οικονομόπουλος | «Για Παράδειγμα»: Δείτε teaser από το νέο βίντεο κλιπ

Eurovision 2018: Πώς ο αποκλεισμός της Ρωσίας μπορεί να δυσκολέψει την Κύπρο;

O Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε πρώτη φορά για τη Νατάσα Καλογρίδη!

Η Nikkei Tutorials κάλεσε σε live την Ελένη Φουρέιρα και έγινε χαμός στο Instagram!


Τα ίχνη της Ντέσι Ιλίεβα 37 χρόνων Βουλγαρικής καταγωγής που ζούσε χρόνια στην Κρήτη, χάθηκαν μυστηριωδώς το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου.
Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες μετά. Οι Αρχές δεν συνέδεσαν αμέσως τις δύο υποθέσεις και ξεκίνησαν τις εντατικές έρευνες όταν η εκπομπή ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για να βρει την αλήθεια. Το «Τούνελ» άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι με τις άγνωστες λεπτομέρειες του διπλού θρίλερ, με αγνοούμενη την τεσσάρων μηνών έγκυο γυναίκα και νεκρό τον φίλο και πατέρα του παιδιού της.
Η ίδια είχε δώσει το τελευταίο της στίγμα στη μητέρα και στη φίλη της. Τους είχε πει ότι θα πήγαινε με τον σύντροφο της για φαγητό σε ταβέρνα σε ένα δάσος. Σύμφωνα με μαρτυρία που έφθασε στην εκπομπή, το ζευγάρι κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του αυτόχειρα προς τις παραλίες της περιοχής κάτω από το χωριό Κεραμέ, το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Όπως διευκρινίστηκε στο «Τούνελ» οι ντόπιοι αποκαλούν «δάσος» το φοινικόδασος της Πρέβελης, σημείο που θα μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Κάτοικοι ανέφεραν ακόμη στην εκπομπή, πως θα πρέπει να ψαχτούν και τα εγκαταλειμμένα πηγάδια που βρίσκονται τριγύρω στο χωριό του αυτόχειρα.Οι φίλες της αγνοούμενης εγκύου που δεν θέλησαν να φανούν τα πρόσωπα τους στην κάμερα από φόβο, αποκάλυψαν λεπτομέρειες που συγκλονίζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου