Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Υπουργέ Πολάκη : τρεις απλές ερωτήσεις ζητάνε απαντήσεις

Αν δεν ταίριαζαν δεν θα συνταίριαζαν 

 ο  Αλέξης Τσίπρας κάνει λόγο για «διαδηλώσεις ακροδεξιών λαϊκιστών» ενώ εκτιμά πως «η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέφτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους» είναι υπέρ της Συμφωνίας.


                                 Αποτέλεσμα εικόνας για Πολάκης

«Στη Δημοκρατία, ο πολιτικός ερωτάται και οφείλει να απαντήσει» υπενθυμίζουν οι πολίτες - «Ντροπή» η αντίδραση των γονέων των παιδιών που έσβησαν στο νοσοκομείο Λαμίας για το «Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ;» του Πολάκη 

Την οργή των χρηστών του Twitter προκάλε ηαπάντηση του  αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη  σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για τα δύο παιδιά που έσβησαν πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο της Λαμίας.

«Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;», είπε με ύφος ο κ.Πολάκης κατά τα εγκαίνια της μονάδας βραχείας νοσηλείας και της ανακαίνισης του φαρμακείου του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραλήρημα, αν δεν επρόκειτο για καθαρό μπούλινγκ από τον Παύλο Πολάκη προς τους δημοσιογράφους με στόχο να κρυφτεί και να μη δώσει απαντήσεις, ακολουθώντας τις προσβλητικές δηλώσεις Τσίπρα για όσους διαφωνούν με το ξεπούλημα της Μακεδονίας τους οποίους χαρακτήρισε «ακροδεξιούς λαϊκιστές» και «χωρίς μυαλό».



ας εξηγήσει κάποιος στον Πολάκη οτι στις Δημοκρατίες δυτικού τύπου, οι πολιτικοί είναι υποχρεωμένοι να απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ετσι λειτουργεί η Δημοκρατία
Σχολιάζει  ο Νικηφόρος 

Άκουσα  τον  κ. Καμμένο που σας χαρακτηρίζει έντιμο άνθρωπο και αυτό δεν ταιριάζει μ αυτό που είπατε ως δήμαρχος Σφακίων ότι τηρούσατε διπλά βιβλία .
Εσείς ο έντιμος πως συνεργάζεστε με τον Κοτσακα το δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου που το Π Α Σ Ο Κ τον οδήγησε στη φυλακή Και στα βουλευτικά έδρανα συναντάς υπουργούς που προέρχονται από το αμαρτωλό Π Α Σ Ο Κ.
Εσείς ο έντιμος πως ξεπερνάτε που επί ημερών σας τρία παιδάκια χάθηκαν μέσα στα Νοσοκομεία που εσείς διοικείτε.
Επειδή είμαι ερασιτέχνης Δημοσιογράφος σας κάνω  ερωτήσεις απλές για να μη σας φέρω σε δύσκολη θέση  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου