Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Νίκο Σταυρέλη :Προσπάθησα να σε βοηθήσω αλλά δεν το δέχτηκες

Ο Βιομήχανος  Μουρούτσος  με χαρακτήρισε αναξιοπρεπή και ότι εκτελώ εντολές τρίτων. Αν και τον προκάλεσα δεν τόλμησε να γράψει το όνομα μου Ίδιο των δειλών 



Διαβάζω





Θυσίασε τον εαυτό του για την πόλη του


Θυσίασε, την προσωπική του καριέρα στον δήμο Κορινθίων, για το καλό της πόλης.Η κοινή λογική έλεγε ότι έπρεπε να στηρίξει Πνευματικό για να έχει μπροστά του ανοικτή λεωφόρο, της επόμενης εκλογής.Ηταν απαγορευτικό να στηρίξει νέο δήμαρχο.Αυτό θα έκανε όποιος άλλος ήταν στην θέση του.Δεν το έκανε όμως και προτίμησε να μείνει πιστός στις αρχές του.Προτίμησε να θυσιαστεί ο ίδιος για να ανοίξει ο δρόμος των αναγκαίων αλλαγών στην Κόρινθο.Εμεινε πιστός μέχρι την τελευταία στιγμή, όσο και αν  λοιδορήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην δέσμευση του λόγου του.Δεν γύρισε πίσω..!ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον Νίκο!!!!!Θυσίασε την ανθρώπινη φιλοδοξία του για να πάει η πόλη μπροστά!

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Δεν έκανε καμία θυσία αλλά φίλοι του είδαν στο πρόσωπο του τον κατάλληλο που θα έπαιρναν το Δήμο. Και αν δεν έκαναν το ένα λάθος επάνω στο άλλο σήμερα ο Νίκος Σταυρέλης θα ήταν ο Δήμαρχος . Τον έστησαν παγίδα και έπεσε μέσα. 
Μόλις αποφάσισε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος έπρεπε να παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος Αυτό θα τον ανέβαζε πολύ. Μένοντας και παίρνοντας τους συμβούλους από τον Πνευματικό από συμπαθής έγινε αντιπαθής. Γιατί οι σκεπτόμενοι αυτό το θεώρησαν λεηλασία Ορισμένοι δε σύμβουλοι όπως ο βιομήχανος Μουρούτσος ενεργούσαν ως αξιωματούχοι 
Υποστήριξαν έναν που δήλωνε προπονητής αλλά διοικούσε τον ιστορικό Π Α Σ Κόρινθο και τον οδήγησε στην πλήρη γελοιοποίηση  του Προσπάθησα με δημοσιεύματα μου να τους δώσω να καταλάβουν ότι αυτά που κάνουν είναι τραγικά λάθη Και αντί να αναγνωρίσουν την προσπάθεια μου έγινε το αντίθετο Ο βιομήχανος που είναι πλούσιος  και το χρήμα βρίζει με χαρακτήρισε αναξιοπρεπή και ότι εκτελώ εντολές τρίτων Αλλά ενώ με ζωγράφιζε δεν τόλμησε να γράψει το όνομα μου. 
Και εγώ προσπαθούσα να βοηθήσω τον Σταυρέλη γιατί έχοντας μεγάλη πείρα στα δημοτικά έβλεπα ότι ο έχων κοινές ρίζες με μένα Νικόλας δεν θα γινόταν ούτε κλητήρας στο Δήμο. 

Νίκο Σταυρέλη 

Ο Νανόπουλος μετά από τέσσερα χρόνια θα ήταν εύκολος αντίπαλος για αυτούς που σχεδιάζουν την κατάκτηση του Δήμου. Ενώ εσύ Νικόλα θα ήσουν ένας δήμαρχος ονειρεμένος που δύσκολα οι σκηνοθέτες θα σ έβγαζαν από την μέση. 
Για έναν πολύ μικρό αριθμό ψήφων έχασες την Δημαρχία.Λόγω ικανοτήτων που έχεις ίσως ορισμένοι από την αυλή σου να σ έβγαλαν από την μέση  γιατί κατάλαβαν τι αξίζεις.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου