Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ένα πρωτάθλημα που προσβάλει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο


Το πρωτάθλημα Κ--16 στην Κορινθία  έχει το μαύρο του το χάλι 



Πολλές φορές  έχω ακούσει από μανάδες να αναφέρονται στο καθημερινό τους πρόγραμμα και  είναι να πάνε  τα παιδιά τους στο ποδόσφαιρο. Δηλαδή μέσα στα μαθήματα που έχει να πάει τα παιδιά της
ήταν και το ποδόσφαιρο.
Στο πρωτάθλημα που οργανώνει η ένωσης για παιδιά κάτω των δέκα έξι  ( Κ--16 ) έχει γελοιοποιηθεί  κάθε έννοια οργάνωσης
Δηλώνουν παρόντα  δέκα σωματεία που τα μισά μπορούμε να τα δεχτούμε ότι με την συμμετοχή τους υπηρετούν το άθλημα.
Ηρακλής Λεχαίου που μαζί με τον συνεργάτη μου Γιώργο Παππά --παλαίμαχο ποδοσφαιριστή-- μας καθήλωσαν να τους παρακολουθήσουμε και να στήσουμε κάποιους που μας περίμεναν. Αυτοί μαζί με την Κόρινθο 06 τον Α Ο Λουτράκι τον Πέλοπα Κιάτου  την Ελλάδα Βέλου  και τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. μπορούμε  να  γράψουμε ότι στέκονται αξιοπρεπώς.
Αλλά από εκεί και κάτω το απόλυτο χάος. Για να δείξει η ένωσης ότι λαμβάνουν πολλά σωματεία. Και ενώ έχουμε τον Ολυμπιακό Άσσου να μη έχει κατέβει ούτε σ ένα αγώνα Και οι Άγιοι Θεόδωροι και ο Τενεάτης η συμμετοχή των να είναι ούτε καν τυπική  Αλλά αυτή η ομάδα η οποία έχει γελοιοποιήσει τα πάντα είναι η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος που σπανίως κατεβαίνει στους αγωνιστικούς χώρους. Μα στην μοναδικές φορές που λέει παρών χάνει με μπασκετικό σκορ. Έχουμε λοιπόν ένα πρωτάθλημα που έχουν δηλώσει συμμετοχή δέκα ( 10 ) ομάδες  Που η μια δεν κατέβηκε ποτέ να αγωνιστεί Μια που όταν εμφανίζεται γελάνε ακόμα και τα τσιμέντα των γηπέδων. Και από τις δέκα μόνο οι έξι συγκεντρώνουν τα στοιχεία για να μπορούν να πουν παρών. Και αυτό το μπάχαλο να υποστηρίζει η ανύπαρκτη ένωσης Κορινθίας ότι είναι πρωτάθλημα. Και να υπάρχουν γονείς να πιστεύουν ότι θα μπορέσουν δίνοντας από το υστέρημα του τριάντα  ( 30 ) ευρώ  θα καμαρώσουν τα παιδιά τους στα μεγάλα γήπεδα.  Μ αυτές τις προϋποθέσεις δεν θα τα καμαρώσουν ούτε καν στα Κορινθιακά γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου