Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Μιχάλη Τσιχριτζή : το σπίτι σου είναι η μόνη λύσης για σένα.

Ο Νικηφόρος ρωτά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Κορινθίας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ



Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
B' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΑΣ

ΤΑΜΙΑΣΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΧΑΝΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ

ΜΕΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ

Νικηφόρος:Σχολιάζω αυτή την σύνθεση και ρωτώ:
Πρόεδρος Μιχάλης Τσιχριτζής Αντί να διοικεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο έπρεπε όπως με στοιχεία έχω αποδείξει να του είχε απαγορευθεί η είσοδος του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα Γνωρίζω ότι με αυτά που υποστηρίζω αν δεν είναι αληθινά έχω υποπέσει  στο αδίκημα της δυσφήμισης  Δικηγόρος είναι και γνωρίζει την πόρτα του Εισαγγελέα. Αλλά κρύβεται και εμφανίζεται εκεί που μπορεί Μα όχι σε μένα που είμαι χοντρόπετσος και μ έχει κόψει από τις συνεντεύξεις του. 
ΒΟΥ Αντιπρόεδρος  Δημήτριος Μπιτζιος  Αισθάνομαι ντροπή που κατέχει το αξίωμα αυτό ο άνθρωπος που έχει αμφισβητήσει τον ανδρισμό των Κορινθίων διαιτητών. 
Ταμίας  Ραχανιώτης Νικόλαος.  Θα τον αναγκάσω να πάρει θέση 

11. ∆ΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 22.059 χορηγηθέντα   9.000 προγραμματισθέντα 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος



Εδώ έχουμε  μια υπέρβαση του ποσού που είχε προγραμματιστεί κατά 145% που είσαστε υποχρεωμένος κυρ Νίκο να δικαιολογήσετε πως έγινε Και επειδή όλες σας οι κινήσεις πάσχουν και φτάσαμε στο τραγικό φινάλε Και εδώ  ξεσκεπάζεται ο θριαμβευτής των εκλογών και δικαιώνεται ο ηττημένος  ο γιατρός Γκουρβέλος. 
Εδώ έχουμε 22.059 ευρώ ή δραχμές 7.500.000 και που έχουν δοθεί ως Δάνεια και ως βοηθήματα Σε υπαρκτά σωματεία. Πριν συγκληθεί η τακτική γενική συνέλευση  πρέπει να δοθούν τα ονόματα των σωματείων που πήραν  δάνεια και βοηθήματα Εδώ όμως δεν τελειώνει το θέμα. γιατί έχουμε και συνέχεια. Επειδή η ένωση από πονηράδα δεν δημοσιεύει τις ποινές σωματείων και παραγόντων 
Τώρα αν υπάρχουν ονόματα που έχουν τιμωρηθεί και έχουν πάρει δάνειο ή βοήθημα υπάρχει ΄πρόβλημα γιατί χρωστώ παίρνω το δάνειο ή βοήθημα και το συμψηφίζω. 

Δάνειο είναι ένα ποσό το οποίο δίνει ο Α στον Β και έπειτα ο Β του το επιστρέφει σιγά σιγά σε δόσεις

Βοήθημα 
χρηματικό ποσό που δίνεται σε κάποιον για να καλύψει ένα μέρος των αναγκών του

Τώρα  πρέπει η ένωση να μας γνωρίσει τα κίνητρα που έδωσε τα δάνεια και τα βοηθήματα 

Νίκο Ραχανιώτη είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις που έδωσες τα παραπάνω χρήματα τα οποία δεν είναι ούτε δικά σου ούτε και της παρεούλας που δήθεν διοικείτε την 'ένωση. 

Σύμβουλος  Δημήτρης Δημόπουλος Αυτός με τις παράνομες πράξεις που έχει κάνει  μη εφαρμόζοντας τους κανονισμούς όταν εκτελούσε καθήκοντα παρατηρητή τάξεως δεν έχει το δικαίωμα να είναι σύμβουλος της ένωσης. 

Βέβαια την διοίκηση την Ασκεί  ο Λουδοβίκος  14 και οι άλλοι είναι για την μεταφορά  της κρεμούλας  της τυρόπιτας  της μπουγάτσας. 

Αυτός διοικεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο που έχει πιάσει πάτο και κανένας δεν το έχει διαπιστώσει από έμπειρους παράγοντες. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου