Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Αλμπέρ ΚαμύΌλα όσα ξέρω για την ηθική και την αίσθηση καθήκοντος τα έχω μάθει
από το ποδόσφαιρο.
(στα νιάτα του ήταν τερματοφύλακας)




ΝΤΡΟΠΗ για την πολη μας να μην υπάρχουν πολιτικοι ΑΝΤΡΕΣ με το ανάλογο ανάστημα και ήθος

Διαβάζοντας τον πινακα με τις επιχορηγήσεις από τον Δήμο Κορινθιων παρατηρουμε ότι επιχορηγουν τα ποδοσφαιρικα σωματεία βάση της κατηγορίας που συμμετείχαν την περίοδο 2019-20 εκτός της Ομάδας της καρδιας του δημάρχου που την επιχορηγεί με βάση την κατηγορία που προτιθεται να λάβει μέρος το 2020-21 με 15000 ευρώ, δίχως να γνωριζει σε ποιο όμιλο θα παιξει με τι έξοδα αν θα έχει ταξίδια και βεβαίως χωρίς να έχει κάνει δήλωση συμμετοχής στη Ομοσπονδία. Τα ποσα δε που επιχορηγεί τα υπόλοιπα -700 , 1000 και 2000- μετά από 7 χρόνια οικονομικου αποκλεισμου είναι χρήματα επαιτείας και αποτελουν προσβολη για την κοινωνία και την νεολαία μας. Τα χρήματα που ανακοίνωσαν για τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ βεβαίως και δεν θα τα αποδεχθούμε και τα προσφερουμε να προστεθούν στο σωματείο του δημάρχου και των συνεργατών του. ΝΤΡΟΠΗ για την πολη μας να μην υπάρχουν πολιτικοι ΑΝΤΡΕΣ με το ανάλογο ανάστημα και ήθος..

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Το να ζητά ο πρόεδρος -- προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω πολιτικούς με το ανάλογο ανάστημα και ήθος μοιάζει σαν να μη υπάρχει μνήμη σε ορισμένους σ αυτό τον τόπο.
Αυτός όταν η ομάδα του ήταν στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας που είχε πλήρως γελοιοποιήσει το κορινθιακό ποδόσφαιρο έβαλε δέκα έξι ( 16 ) Δημοτικούς συμβούλους να περάσουν 30. 000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου