Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Νικηφόρος :το όραμα της αλλαγής δεν μπορεί να φέρει αυτόν τον τίτλο αφού δεν υπηρετεί την δημοκρατία.

Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες                                                                                   Βολταίρος 


Δημοσιογραφική Διάσκεψη


Ο Συνδυασμός «Όραμα για την Αλλαγή Στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο» προσκαλεί τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, την οποία διοργανώνει την Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021, και ώρα 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο «Κόρινθος», Δαμασκηνού 26, στη Κόρινθο.
Στη συνάντηση με τα ΜΜΕ, ο εν λόγω Συνδυασμός θα παρουσιάσει τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας (Ε.Π.Σ.Κ.) που προτίθεται να εφαρμόσει με την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης Αρχαιρεσιών της ΕΠΣ.Κ.
Μετά το πέρας της παρουσίασης που θα γίνει από τον Δρα Χρήστο Αναγνωστόπουλο, θα δοθεί η δυνατότητα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για ερωτήσεις αποκλειστικά για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης του Συνδυασμού.
Κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού
«Όραμα για την Αλλαγή Στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο»

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Το να κάνεις επιλογή Μέσων Ενημέρωσης δεν μπορείς και να φέρεις τον τίτλο όραμα Μάλλον η λέξης αυτή πρέπει να αντικατασταθεί με τον σκοταδισμό. Και είμαι υπερήφανος που και οι δυο παρατάξεις ( που αποδεικνύεται και έμπρακτα ότι μοιάζουν απόλυτα μεταξύ των.) μ έχουν αποκλείσει
Γιάννη Λάμπρου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δικαίωσες τον αγώνα που κάνω με τον αποκλεισμό που προσωπικά μου έκανες από την ¨Διάσκεψη" της προσεχούς Δευτέρας 7 Ιουνίου 2021. Διάσκεψη σύμφωνα με τον καθηγητή Μπαμπινιώτη σημαίνει" συνάθροιση προσώπων συνήθως ανωτέρων κυβερνητικών παραγόντων ή εκπροσώπων κρατών προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν επί ειδικών θεμάτων." Πρόσεχε τις λέξεις που χρησιμοποιείς για να δείξεις ξεχωρίζεις επιτυγχάνεις το αντίθετο εκτίθεσαι.
Διαβάζω στην
Δημοσιογραφική Διάσκεψη

Μετά το πέρας της παρουσίασης που θα γίνει από τον Δρα Χρήστο Αναγνωστόπουλο, θα δοθεί η δυνατότητα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για ερωτήσεις αποκλειστικά για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης του Συνδυασμού.

Δόκτορας σημαίνει Ο κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από Πανεπιστημιακή σχολή.

Ο Στρατηγικός σχεδιασμός (strategic planning) είναι μια διαδικασία ενός οργανισμού για να καθορίσει και να υλοποιήσει την στρατηγική του, ή την κατεύθυνση και την λήψη αποφάσεων σχετικά με την κατανομή των πόρων, συμπεριλαμβανομένου του κεφαλαίου και των ανθρώπων, για να συνεχίσει αυτή τη στρατηγική στην πραγματοποίηση του οράματος (Vision).

Προκειμένου να καθορίσει πού πηγαίνει, ο οργανισμός πρέπει να γνωρίζει ακριβώς πού βρίσκεται. Τότε προσδιορίζει που θέλει να πάει και πώς θα φτάσει εκεί. Το έγγραφο που προκύπτει από αυτή την διαδικασία ονομάζεται «στρατηγικό σχέδιο».


Ο στρατηγικός σχεδιασμός ασχολείται με τουλάχιστον μία από τις τρεις βασικές ερωτήσεις:

  1. "Τι θα κάνουμε;"
  2. "Για ποιον το κάνουμε;"
  3. "Πώς μπορούμε να υπερέχουμε;"
Δεν γνωρίζω τις γνώσεις του κ. Αναγνωστοπούλου  αλλά εδώ τα πράγματα είναι πρακτικά. Όταν προπονητής χαρακτηρίζει ονομαστικός διαιτητή αδελφή και δεν τον καλείς σ απολογία επικρατεί το απόλυτο χάος που δεν μπορεί να διορθωθεί με όλα τα πανεπιστημιακά διπλώματα. ούτε και με τους στρατηγικούς σχεδιασμούς. Το ποδόσφαιρο  στην Κορινθία έχει διαλυθεί από τον φίλο και συνεργάτη του Γιώργου Τριαντάφυλλου  Μιχάλη Τσιχριτζή Όλα τα άλλα γράφονται για να μη χαλάνε οι πένες 
Χρήστο Αναγνωστόπουλε σας γνωρίζω ότι το γραφείο τύπου του συνδυασμού σας που φέρει τον τίτλο όραμα αλλαγής δεν με κάλεσε στην ομιλία σας. Αυτό σημαίνει δημοκρατία; Και παράταξη που μπορεί να φέρει την αλλαγή; Περιμένω μια απάντηση σας

2 σχόλια:

  1. Σας καλώ εγώ. Δική μου είναι η παρουσίαση-ομιλία. Με πολύ χαρά λοιπόν να σας δω τη Δευτέρα στη Κόρινθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή