Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Χτυπάμε πάντα τον αδύναμο κρίκο


όσο καιρό θερίζαμε  "Μαρία και Μαρία" και σαν αποθερίσαμε "΄όξω μωρή κασίδα "

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρία Πρωτόπαππα αντιδήμαρχος



Είμαι στο Λουτράκι μόνιμα από το 2001 και μέχρι σήμερα η μόνη μου γνωριμία με την κ. Μαρία Πρωτόπαπα ήταν η αδελφή της που γνώρισα στο γραφείο που εξυπηρετούν οι υπάλληλοι του Δήμου τους δημότες.Θυμάμαι ότι κάθισα μέσα στην αίθουσα πάνω από μια ώρα γιατί με εντυπωσίασε μια υπάλληλος που είχε μάθει από την μάνα της να σέβεται τους συνανθρώπους της Και δεν έκανε διακρίσεις. Και τότε έγραψα ένα κομμάτι στην εφημερίδα που τότε έβγαζα.Αυτή είναι και η γνωριμία μου με το όνομα Πρωτόπαπα. 
Δεν θα έγραφα απολύτως τίποτα αλλά διάβασα ένα κείμενο του Γιάννη Λάμπρου και κράτησα αυτές τις αράδες 

Διαφωνώ=παραιτούμαι
Ομως το αυτονόητο έγινε κραυγή προσωπικής καταγγελίας, απέναντι στον δήμαρχο, την ηθική του οποίου λίγα χρόνια πριν είχε ανακαλύψει…εγκαταλείποντας τον τότε «πολιτικά ανήθικο» Παύλο Παύλου..
Σήμερα άλλαξαν τα κόζια και στην θέση του Παύλου βρέθηκε ο Γκιώνης να απολογείται ως πολιτικός κανίβαλος επειδή ζήτησε την παραίτηση της αντιπάλου του….!

Όταν ήταν υποψηφία Γιάννη Λάμπρου του Παύλου η προσωπικότητα της Μαρίας Πρωτόπαπα βοήθησε να γίνει δήμαρχος ο κ. Παύλου. ; Εδώ θέλω μια απάντηση. Το ξέρω ότι δεν καταδέχεσαι να απαντήσεις γιατί τι να πεις ότι η Πρωτόπαπα κουβαλούσε εκεί που ήταν υποψήφια καντάρια ψήφους. Αυτό το κρύψατε και βγάλατε όλα τα αρνητικά χωρίς ένα θετικό, Πριν να δηλώσει ότι θα είναι υποψήφια Δήμαρχος όλα πήγαιναν καλά. Όλα δημιουργήθηκαν γιατί ήθελε να δικαιώσει όλους αυτούς που την πίστεψαν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου