Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ο Νικηφόρος δεν θα επιτρέψει σε κανένα να εκμεταλλευτεί το όνομα Αμπαδιωτάκη για να περάσει μανιφέστα που δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσει να γράφει αυτά ο κρυπτόμενος αλλά γνωστός σε μας συντάκτης θα αναγκαστούμε να γράψουμε το όνομα του.

  

·   Δεν πήγα να πω το στερνό αντίο στον Αλέκο από αγάπη προς το πρόσωπο του για να μη χαλάσω την νεκρώσιμη   ακολουθία όταν θα έβλεπα να κλαίνε αυτοί που μ έβρισαν επειδή τον χαρακτήρισα ιεραπόστολο Και  ζήτησα δημόσια συγνώμη για την απουσία μου.  



... και θεωρώ την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική προίκα μου ένα πιάτο χόρτα που με προσέφερε η μάνα του Αλέκου. 

`Διαβάζω γιατί δεν μου τα στέλνουν όλα αυτά με τα οποία κακοποιούν την ενημέρωση



Η Μαργαρίτα Αμπαδιωτάκη Υποψήφια με το ¨ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ¨


»

Με ιδιαίτερη χαρά, παρουσιάζουμε σήμερα, στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο, στους ανθρώπους του, και σε όσους ακόμα μπορούν να κάνουν όνειρα,για καλύτερες ημέρες, την πρώτη γυναίκα υποψήφια με τον συνδυασμό μαςκα. Μαργαρίτα Αμπαδιωτάκη.
Μία γυναικεία παρουσία που φέρει ένα πολύ σημαντικό όνομα
για το ποδόσφαιρο του Νομού μας και όχι μόνο.

Μέλος μία οικογένειας που έχει προσφέρει πολλά στην Κορινθία
αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κόρη του αείμνηστου Αλέκου Αμπαδιωτάκη, από τον Συνοικισμό της Κορίνθου,
και ταυτισμένου με την ιστορική ομάδα του Κυψέλου.

Η Μαργαρίτα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές
εξελέγη πρώτη σε ψήφους στην Δημοτική Κοινότητα Κορίνθου του Δήμου Κορινθίωνκαι είναι Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου.

Η συμμετοχή της δηλώνει με τον πιο επίσημο τρόπο, την βούληση μας να στηρίξουμε ενεργά και να προωθήσουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο και να αναπτύξουμε τα τμήματα υποδομής του.
Το μέλλον χρειάζεται νέους ανθρώπους με μεράκι, όραμα και διάθεσηνα αλλάξουν τα πράγματα και να δημιουργηθούν οι συνθήκες αναγέννησης.

Η Μαργαρίτα ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας, στην κοινή προσπάθεια.
Νοιώθουμε εξαιρετική χαρά για την ενεργοποίησή της και την καλωσορίζουμε στον συνδυασμό, ο οποίος περιμένει πολλά από αυτή.

Οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας,
δεν είναι σημαία ευκαιρίας, αλλά πολύ βαθύ χρέος προς τον μέλλον,ενός αθλήματος, που βρίσκεται καιρό τώρα, στην μιζέρια και την απαξίωση.

To ταξίδι στο Όνειρο, συνεχίζεται.

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ
«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.

Δεν μπορώ να καταλάβω ενώ το όραμα θέλει να αλλάξει το ποδόσφαιρο στην Κορινθία γιατί διαβάζοντας όλα αυτά  και το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές που δεν είναι παρά μόνο 171 μέρες (έχει το δικαίωμα από την πρώτη Ιουλίου να κάνει εκλογές  ο κυρ Μιχάλης)  που οι εκλογικοί μάγειροι της οδού Νοταρα 48 είναι αχτύπητοι. Και μέχρι σήμερα έχουν ανακοινωθεί οι παρακάτω πέντε υποψηφιότητες ενώ εκκρεμούν άλλες επτά.

Του Γιώργου Τριαντάφυλλου που τον υποστηρίζει η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας Βέλου. Που πρέπει όμως να δώσει μια συνέντευξη ως αρχηγός της παράταξης το όραμα της αλλαγής  τους λόγους που τον ανάγκασαν από εξαπτέρυγο του Μιχάλη Τσιχριτζή να γίνει  αντίπαλος του.  

Επίσης να απαντήσει στον χαρακτηρισμό που του έκανε ο Μέγας Λουδοβίκος 14 του αχάριστου ευσταθεί Επίσης να καλέσει και την αφεντιά μου στην ενημέρωση γιατί βλέπω ότι ή δεν καταδέχονται  να απαντήσουν στα δημοσιεύματα μου ή δεν μπορούν. Και εκεί θα τους κάνω την μεγάλη και μοναδική ερώτηση αν θέλουν να διοικήσουν ή να είναι οι συνεχιστές ( χειροκροτητές ) των Λαμπρινού του Πισιμίση της οικογένειας  Μαργέτη Άγγελου  του Φάνη Σιτέ

Τώρα αν αυτά που γράφω είναι παράλογα ας μας γνωρίσουν τηρουμένων των χρονικών  ορίων (κάθε είκοσι μέρες και υποψηφιότητα του όραμα))  αν θα προκάνουν την ημέρα των εκλογών να ανακοινώσουν όλους τους υποψήφιους που θα διοικήσουν το ποδόσφαιρο του νομού μας.

Που εκτός του αρχηγού έχουμε τον Αναγνωστόπουλο πρόσωπο άγνωστο σε μένα Τον Θανάση Καραχρήστου άνθρωπο του ποδοσφαίρου που είναι της θεωρίας ότι όλοι είμαστε φίλοι και επομένως δεν έχεις την αιτία  της επανάστασης Τον Νεμεάτη Πιέρρο που δεν γνωρίζω 

Και την Μαργαρίτα Αμπαδιωτάκη  που αυτό το όνομα είναι μια τεράστια προσφορά προς το ποδόσφαιρο και πιστεύω το 30% των δυνατοτήτων του πατέρα της να έχει πάρει θα αποτελεί πολύτιμη μονάδα. . 

 Και ερχόμαστε στην συνέχεια  του απαράδεκτο μανιφέστο . 

 

Αλλά αυτό που ψάρεψα και που πρώτη φορά το συναντώ στο ποδόσφαιρο και μάλιστα στο δικό μας της Κορινθίας  είναι το κλείσιμο της αλλοπρόσαλλης νέας ανακοίνωσης  -- μανιφέστο

 To ταξίδι στο Όνειρο, συνεχίζεται.

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ
«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
 


Νικηφόρος :Μα είναι δυνατόν να γράφονται αυτά εδώ στην Κορινθία από μια παράταξη που έχει ως σκοπό να τα αλλάξει όλα; Μπορεί να ζουν στο όνειρο όταν βλέπουν να δολοφονείται κατά τον ποιο ψυχρό τρόπο η έννοια της δικαιοσύνης; Και όπως μου είπε μια σκεπτόμενη κυρία που το όνειρο γίνεται εφιάλτης. Που χωρίς οξυγόνο μπορείς έστω και δραματικά να ζήσεις. Αλλά χωρίς δικαιοσύνη είναι βέβαιο έστω και αργά ότι θα γελοιοποιηθείς και δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία. Και πιο ζωντανό παράδειγμα που πρωταγωνιστή έχει τον Μιχάλη Τσιχριτζή  δεν υπάρχει που θα «αναγκαστώ» αυτό να το αποδείξω σε 65 μέρες μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων . Και για να είμαι πραγματικός δεν θα ζητήσω την βοήθεια δικηγόρου αν και θα αντιμετωπίσω  δικηγόρο.   

Και ερχόμαστε στην παράγραφο που αυτός που την έγραψε πρέπει να είναι ή άσχετος με το ποδόσφαιρο ή να μας θεωρεί εμάς που ασχολούμαστε  μ αυτά και τα διαβάζουμε χωρίς να μας τα στέλνουν  για  ηλίθιους Και επειδή γνωρίζουμε τον συντάκτη ισχύουν και τα δυο γι αυτόν .

Μανιφέστο 

Οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας,δεν είναι σημαία ευκαιρίας, αλλά πολύ βαθύ χρέος προς τον μέλλον,ενός αθλήματος, που βρίσκεται καιρό τώρα, στην μιζέρια και την απαξίωση.  

Νικηφόρος : Αλήθεια γι αυτή την ανακοίνωση που βγάλατε επαναστάτη πρόεδρε  ξέχασες προς την μιζέρια και την απαξίωση την οδήγησε ο Λουδοβίκος 14 έχοντας πρώτο αντιπρόεδρο τον Γιώργο Πετρόπουλο φανατισμένος υβριστής μου. Και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Τσιχριτζή  νύχτα Και δεν πρέπει να έχουμε ασθενή μνήμη  και να λησμονούμε ότι ο λόγιος αντιπρόεδρος της ένωσης ήταν πρόεδρος της Ελλάδας και αυτάδελφος του επαναστάτη  της αλλαγής Τριαντάφυλλου

Που έκανε δηλώσεις 

Και ανακοινώσεις 



  Χωρίς κανένας να τον καλέσει σε απολογία και γι αυτό τον χαρακτήρισα Ρίνγκο.              Σ αυτό το ποδόσφαιρο  θέλουν να μας επαναφέρουν  Που θα μας αναγκάσουν να αναφωνήσουμε   Ο φίλος Λουδοβίκος 14 έφυγε και ήρθε ο φίλος Ρίνγκο ( το πιστεύω του Καραχρήστου). Και έτσι δικαιώνονται όλοι αφού ακολουθούν τον δρόμο που χάραξαν οι Λαμπρινός  Πισιμίσης οικογένεια Άγγελου Μαργέτη. Μα μπορεί να τιμώρησαν με φυλακή τον Νικηφόρο που όμως είναι εδώ και θα πολεμά. Και η συνέχεια των μαχών θα είναι η 16 Μαρτίου του 2021 στις αίθουσες των δικαστηρίων του πρωτοδικείου Κορίνθου Και όλα αυτά για την αλήθεια και την δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό.                                                                          


Ο Νικηφόρος δεν θα επιτρέψει σε κανένα να εκμεταλλευτεί το όνομα  Αμπαδιωτάκη για να περάσει μανιφέστα που δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσει να γράφει αυτά ο κρυπτόμενος αλλά γνωστός σε μας συντάκτης θα αναγκαστούμε να γράψουμε το όνομα του.

Προεπισκόπηση
Δημοσίευση
Προεπισκόπηση
Δημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου