Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Δημήτρη Μελισσανίδη θωράκισε την ομάδα μας με το όνομα σου στη θέση του προέδρου αφού οι ηγέτες γεννιούνται.

 

Νικολό ΜακιαβέλιΈναν ηγέτη πρέπει να τον φοβούνται και να τον αγαπούν. Αν δεν γίνεται και τα δύο, τότε καλύτερα μόνο να τον φοβούνται.

Νικολό Μακιαβέλι, 1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος


Στη σχετική ανάρτηση οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης» ανέφεραν χαρακτηριστικά: Η ΑΕΚ είναι ο λαός της. Και ο λαός της βράζει, πονάει. Απαιτούμε σε αυτά τα τείχη να βλέπουμε την ΑΕΚ που όλοι ονειρευόμαστε. Τι δεν καταλαβαίνεις;».
Διαβάζω 



Τη διαμαρτυρία τους στο πρόσωπο της διοίκησης της ΑΕΚ και συγκεκριμένα του Δημήτρη Μελισσανίδη εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης», μέσα από την «Αγια-Σοφιά»

Μέλη της Original, που κοινοποίησαν μάλιστα φωτογραφίες στου λογαριασμούς στα social media, μπήκαν στο υπό κατασκευή γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και σήκωσαν πανό κατά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα έγραφε, «Σε λάθη επιμένεις, την ΑΕΚ την μικραίνεις... Εδώ δεν είναι Ιωνικός, τι δεν καταλαβαίνεις;».



Απαντάει ο Γιώργος Σκούρτης πρώην οικονομικός διευθυντής στην Α Ε Κ επί εποχής Μελισανίδη .  Που υπηρετεί τα λόγια του Καζαντζάκη "...  δεν περιμένω τίποτα δεν ελπίζω τίποτα είμαι λεύτερος "

Και ερχόμαστε σε σας κύριοι που διοικείτε σήμερα την  Original   γιατί χθες την διοικούσαν άλλοι και αύριο οι δικοί σας συνεχιστές Και σας ρωτώ το ρόλο σας στην ομάδα για να  έχετε το δικαίωμα να κάνετε κριτική  στο Δημήτρη Μελισσανίδη και να  τον υπενθυμίσετε .ότι η Α Ε Κ  δεν είναι Ιωνικός
Ναι σωστά όταν το 1992  ανέλαβε να την διοικήσει την Α Ε Κ μακάρι να ήταν Ιωνικός. Τότε χαρακτήρισα τον Μελισσανίδη τρελό όταν μου ζήτησε στοιχεία οικονομικά για την Α Ε Κ  και όταν του  τα έδωσα και  συνέχισε να θέλει να πάρει την ομάδα που ο λαός της οι ξεριζωμένοι την δημιούργησαν την εποχή που ήταν νωπές οι πληγές από την Μικρασιατική καταστροφή..
Την ποδοσφαιρική  περίοδο 1991-- 1992 αυτή η Α Ε Κ που την διοικούσε ο Νίκος ο Στράτος βάζοντας το άγραφο χαρτί Κώστα Γενεράκη πρόεδρο Μπορεί να πήρε το πρωτάθλημα από την μια και από την άλλη το έβαλε στα πόδια ο πρωταθλητής πρόεδρος γιατί σκόπιμα ο Στράτος την διέλυσε ( δεν άφησε να την πάρει ο Σεραφείμ Σοφιανίτης που έβαλε εσάς τους οργανωμένους να τον αποβάλλεται με τις κραυγές σας από την αίθουσα) για να την παραδώσει στον Φιλίππου. Και αν δεν ήταν ο Κώστας Καγιάς θα είχε πετύχει το όλο σχέδιο. Και όλα αυτά τα γράφω στο βιβλίο μου  Μαρτυρίες και κανένας δεν τόλμησε να πει το παραμικρό. 
Όταν ανέβαινε  ο Μελισσανίδης τα σκαλιά της τρίτης Σεπτεμβρίου ( γραφεία της Α Ε Κ )  η ομάδα ήταν σε πλήρη διάλυση που μπροστά της ο Ιωνικός έμοιαζε Λίβερπουλ. Ο Μπατίστα είχε πάει στον Ολυμπιακό ο Σαββίδης στην Κύπρο και τα έπιπλα του Σαβέβσκι κοσμούσαν ένα δρόμο του Χαλανδρίου επειδή  του έκαναν έξωση για απλήρωτα ενοίκια.  Κατάπτωση. Ο Δημητριάδης και ο Αλεξανδρής απλήρωτοι
Και ο νέος ηγέτης της  Α Ε Κ μιμήθηκε  το Στρατάρχη Φως που ενώ ο στρατός του ήταν διαλυμένος διέταξε επίθεση και νίκησε. Κατακτώντας δυο πρωταθλήματα και αν δεν ήταν το βαρίδι ο Γιάμμης Καρράς η ΑΕ Κ σήμερα θα ήταν η ΡΕΑΛ των Βαλκανίων.
Ο Γρανίτσας ο άνθρωπος του Φιλίππου που θα έπαιρνε την ΑΕΚ γκρέμισε το γήπεδο και ο γιος του Ζώρα από την πλατεία Μέμου δήλωσε παρών και ανέλαβε να ξανά  φτιάξει την Αγιά Σοφιά όπως έκανε την πρώτη φορά που ήταν πρόεδρος
Και έφυγε ο Μελισσανίδης και ήρθε ο επιφανής λαός της Α Ε Κ  ( εφοπλιστές  βιομήχανοι  και διάφοροι που απέκτησαν όνομα  από την ομάδα ) να την διοικήσει και την διέλυσε στην κυριολεξία.
Και μάζεψε τα κουρέλια τα αγωνιστικά και τα ερείπια τα γηπεδικά και είπε παρών. στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όταν οι άλλοι το έβαλαν στα πόδια
Και έρχεστε εσείς της  Original  και του χαρίζετε ένα στοιχάκι  που γράφεται πίσω από την ημερομηνία του  ημερολογίου.
 «Σε λάθη επιμένεις, την ΑΕΚ την μικραίνεις... Εδώ δεν είναι Ιωνικός, τι δεν καταλαβαίνεις;».
Και αυτά τα απευθύνετε στον άνθρωπο που  δίνει πίσω την στέγη που κάποιοι φρόντισαν να την κάνουν άστεγη την ομάδα της προσφυγιάς.  Παρά την λυσσώδη αντίσταση του Δήμου της Φιλαδέλφειας και ορισμένων φανατικών δημοτών Και παλεύει μόνος του και οι μεγιστάνες βλέπουν και περιμένουν να γίνουν κύριοι του γηπέδου όταν θα αναγκαστεί να φύγει ο Μελισσανίδης γιατί αυτός είναι ο στόχος όλων αυτών των ενεργειών.  
Η original  που το παίζει κριτής χωρίς να λογοδοτεί. 

Μέχρι σήμερα μόνο ζημιές έχετε προξενήσει στην ομάδα και τίποτα το θετικό. Και αυτές διαιρούνται σε οικονομικές ( πρόστιμα λόγω επεισοδίων ) αλλά και συνήθεια να μπαίνετε σε θέματα διοικητικά αλλά και αυτά που μόνο ο προπονητής έχει τον λόγο. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να μπαίνετε στο υπό κατασκευή γήπεδο και να αναρτάτε πανό εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη  του μοναδικού πρωταγωνιστή της κατασκευής της Αγιά Σοφιάς  που με την την απαράδεκτη ενέργεια σας βεβηλώσατε. 
 Και όλους κατά καιρούς που διοίκησαν τους βρίσατε για να τους τρομοκρατήσετε. Και το έχετε πετύχει εκτός από εμένα που αναγκάστηκα να βγάλω βιβλίο από την μια να αποκρούσω τους λασπολόγους μου και από την άλλη να δείξω στους ανιδιοτελείς φιλάθλους μας αυτοί που το παίζουν κολώνες της ομάδας μας ενώ δεν είναι απολύτως τίποτα. Και πολλοί από αυτούς αν και ονόματα δυνατά χρησιμοποιούν την ομάδα  για δικό τους όφελος 
Όλους αυτούς τους πήρα είδηση και γι αυτό δημιούργησα την Λέσχη φίλων της  Α Ε Κ που μέσα σε μια βδομάδα γράφτηκαν δέκα χιλιάδες μέλη. Και μεταξύ αυτών και ο ποιητής και μεγάλος ΑΕΚτζής Λευτέρης Παπαδόπουλος. Αν  με άφηναν σήμερα η  Α Ε Κ θα είχε έναν τεράστιο αριθμό φίλων σ όλη την Ελλάδα. Και θα υπήρχε ένα βιβλίο με τους φίλους επαγγελματίες της Α Ε Κ σε κάθε νομό  Και θα πήγαινες σε μια πόλη για πρώτη φορά και με το βιβλίο θα είχες τους φίλους επαγγελματίες  ΑΕΚτζήδες δίπλα σου. Και τα ευρώ που θα ξοδεύαμε θα πήγαιναν σε δικές μας τσέπες. Τρομοκράτησαν την προσωρινή διοικούσα επιτροπή που ακόμα τρέχουν.αφού τους απείλησαν οι επαγγελματίες του είδους.  
Πρόεδρε Δημήτρη  Μελισσανίδη γίνε πρόεδρος της ομάδας και κάνε την δήλωση ότι το Δ Σ της ομάδας διοικεί και όχι οι παντός είδους σύνδεσμοι που αν συνεχίσουν να μπλέκονται με τα διοικητικά θα πάψει η ομάδα να έχει την παραμικρή σχέση μαζί τους Υλοποίησε επιτέλους τα λόγια του Γεωργίου Παπανδρέου του γέρου της Δημοκρατίας. Τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες.  Αν δεν το κάνεις  δεν  έχεις καμία τύχη να κάνεις την Α Ε Κ .μεγάλη ομάδα αφού θα συν διοικείς με τους οργανωμένους  της Original που κατά την γνώμη μου κάνουν χαβαλέ και τίποτα άλλο.                                                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου