Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Παννεμεατικός--Ατρόμητος Χιλιομοδίου Ένας πονηρός αγώνας

Ανησυχούν που ο Ατρόμητος  Χιλιομοδιού έχει το απόλυτο Και περισσότερο που ο κοιμώμενος προπονητής Τάσος Πέρρας ΣΑΡΩΝΕΙ


Τι θα συνέβαινε στον Π Α Σ Κόρινθος  με τον Πέλοπα Κιάτου τα είχα γράψει με κάθε λεπτομέρεια.
Βέβαια όπως τόνισα δεν πρέπει η ομάδα του Κιάτου να διαμαρτύρεται γιατί έχει πολλά οφέλη από το σύστημα της Μεγάλης Πύλης Δυο πρωταθλήματα που της χαρίστηκαν με θύματα τον Π Α Σ Κλένια και την Κόρινθο 06. Βέβαια αυτά δεν τα γράφω για πρώτη αλλά για πολλοστή φορά.
Όλα οι αρμόδιοι τα γράφουν στο χιόνι αφού  κανένας δεν νοιάζεται για την ομάδα της Νεμέας αλλά για την ομάδα της καρδιάς του Λουδοβίκου 14 Και αν νικήσει ο Ατρόμητος παραμένει η διαφορά των βάρβαρων έξι βαθμών 
Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κόρινθος 06 έχασε το πρωτάθλημα αήττητη  Μέγας σκηνοθέτης ο Λουδοβίκος.  14.  Γι αυτό και το Σαββάτο οι φίλαθλοι του Ατρόμητου πρέπει να συνοδέψουν  την ομάδα τους στη Νεμέα Γιατί φωνή λαού οργή Θεού. 
Για την ιστορία αναφέρω ότι στην έκτη αγωνιστική ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου είναι πρώτος με δέκα οκτώ βαθμούς αφού έχει ισάριθμες  νίκες Ενώ ο Παννεμεατικός έβδομος με εννέα βαθμούς αφού έχει  τρεις νίκες και άλλε τόσες ήττες. Ισοζύγιο. Αλλά αυτά δεν μετράνε αν σου πέσει ένα αστέρι διαιτητικό. Και έφυγε ο Νεοφυτιάδης  και έχουμε συνωστισμό από διαδόχους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου