Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Χρόνια καλά σε παππού και εγγονό

Διάλεξα  την ημέρα της γιορτής σου για να σου τα "ψάλλω" μήπως μάθουν οι φίλαθλοι και μαζί μ αυτούς και εσύ  την προσφορά σου στο ποδόσφαιρο του Λουτρακίου.

                                                             Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Πιστεύω ότι διοικητικά στο ποδόσφαιρο πετυχαίνουν αυτοί που γνωρίζουν ότι δεν έχουν κάνει επιστημονικές διατριβές  γύρω από το δημοφιλές άθλημα
Ένας από αυτούς είναι ο Ανδρέας Σιώκος που αν τον άφηνε ο τότε Δήμαρχος Παύλου να συνεχίσει  αντί των "επιστημόνων  " που το ανέλαβαν και το οδήγησαν στα χωράφια είμαι βέβαιος θα είχε πολύ καλύτερη πορεία.
Και με ελάχιστα ευρώ κράτησε την ομάδα στο πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας. όταν όλοι την είχαν ξεγραμμένη.
Με μοχλό πίεσης την εφημερίδα Σήμερα που ο τότε  ιδιοκτήτης της Γιάννης Λάμπρου είχε αναλάβει πόλεμο λάσπης εναντίον του Ανδρέα Με αποκορύφωμα ότι χρησιμοποίησε την θέση του προέδρου για να πάρει μεταγραφή ο γιος του Ηλίας. Και κορυφαίος παράγοντας της κοινωνίας του Λουτρακίου και μέλος του Δ Σ  του Ολυμπιακού είχε πάρει προσωπική επιταγή του Παναγιώτη Σιώκου της τάξεως των 15.000 ευρώ. Και δεν μπήκε στον κόπο να διαψεύσει τους λασπολόγους. Είμαι υποχρεωμένος να τον δικαιολογήσω αφού οι λασπολόγοι που κυκλοφορούσαν αυτές τις αθλιότητες ήταν συνεργάτες του.
Και μαζί του σήμερα γιορτάζει ο εγγονός Ανδρέας                                                       
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
που βαδίζει στα βήματα του Θείου του Ηλία
Αποτέλεσμα εικόνας για Ανδρέας Σιώκος
που είμαι βέβαιος αν ο πατέρας του Ανδρέας ήταν επαγγελματίας παράγοντας και όχι ιδεολόγος  θα είχε φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο.
Και αναγκάζομαι να τα γράψω όλα αυτά για μάθουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου πόσα πολλά έχουν προσφέρει οι μη επαγγελματίες παράγοντες.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου