Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ο νομός Κορινθίας που έχει αγορά την Αθήνα και τον Πειραιά δυσφημείται και δεν βλέπω αντιδράσεις



Αποτέλεσμα εικόνας για Loytr;aki 365

Διαβάζω

Όσο για το Λουτράκι; Αυτό παίρνει την τελευταία θέση (10η) στη σχετική λίστα.

Λουτράκι: Top τουριστικός προορισμός επί ΠΑΣΟΚ . Και παραμένει, για συνταξιούχους που τρώνε ακόμα από το εφάπαξ


Περπατάς στον πεζόδρομο πάνω από την παραλία. Overdose από μίζερες εικόνες: Gilfs με ολόσωμα μαγιό. Παιδάκια με bmx. Μαλλί της γριάς. Σουβλατζίδικο με την ονομασία W.... Γ@ΜΩ ΤΗ ΔΙΠΙΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΟΥ. Παππούδες με κοιλιά αράζουν στο νερό που φτάνει μέχρι τα γόνατα. Στα βότσαλα, δεσπόζει αγέρωχο αλουμινόχαρτο με λίγη ντομάτα και ένα κομμάτι παπαριασμένο ψωμί πάνω από τα οποία γευματίζουν κάτι αδυνατισμένες, καχεκτικές δεκαοχτούρες. Στη θάλασσα, καταφτάνει για διακοπές το πρώτο παρεόνι από τσούχτρες. Το μετανιώνουν, κάνουν αναστροφή με μπαντιλίκι, επιλέγουν την πλησιέστερη γούρνα.

Απάντηση Νικηφόρου 

Είμαι βέβαιος ότι δεν έχει περάσει ούτε έξω από το Λουτράκι και ούτε και Ελληνικά γνωρίζει Αλλά νομίζει ότι γράφοντας αυτές τις αηδίες κάνει καλό σε κάποια θέρετρα τα οποία είναι απλησίαστα 
Ο Νομός Κορινθίας είναι ευλογημένος από τον Θεό  και όταν αυτό το πληροφορηθούν οι Αθηναίοι όχι χωρίς να κοπιάσουν οι αρμόδιοι ότι υπάρχει τουρισμός όλους τους μήνες του έτους Με ακρογιαλιές πανέμορφες και με βουνά που τα σκεπάζει το χιόνι πολλούς μήνες. 

Αλλά ας έρθουμε στο Λουτράκι.

Όλα αυτά που γράφει ( μισά Ελληνικά μισά ακαταλαβίστικα) ο άγνωστος συντάκτης  του άθλιου κειμένου που προσπαθεί κάποιος  με στοιχεία που ούτε ως αστεία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν να θέλει  να μειώσει τις παραλίες του Λουτρακίου. Που μπορεί να χαρακτηριστεί χωρίς μεγάλη προσπάθεια  το Μονακό των Βαλκανίων 
Είμαι της γνώμης ότι μπορεί το Λουτράκι με κατάλληλους χειρισμούς από σωστούς ανθρώπους που θα πιστέψουν στην επαναστατική αλλαγή δεν θα υπάρχει δωμάτιο ξενοίκιαστο ούτε το χειμώνα στα Ξενοδοχεία μας.
Και αυτό το έχουν καταλάβει οι ανταγωνιστές και κάνουν αυτό τον  πόλεμο. Και το λυπηρό είναι ότι αυτοί που έχουν την δύναμη να απαντήσουν σιωπούν  Αυτή την σιωπή που σημαίνει ανοχή δεν μπόρεσα να καταλάβω.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου