Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Δ.Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή



«Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να νομίζουν ότι είναι» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Δ.Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή
Κοινή χρήση1
εκτύπωση  

Την άποψή του ότι η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένος. «Η Κυβέρνηση δεν είναι αριστερή. Μπορεί κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ να νομίζουν ότι είναι αριστερή» τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ανέφερε την αντίθεσή του με την δήλωση του συναδέλφου του Κώστα Κατσίκη, για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκος που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο, εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος

Ο ίδιος τόνισε ότι ζήτησε από τον κ. Κατσίκη να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο Έλλήνων για τη δήλωση αυτή.

Όπως εξήγησε, δεν είναι δυνατόν να βάζουμε στην ίδια μοίρα τους δυο Έλληνες που κρατούνται παρανόμως στην Τουρκία, με τους οκτώ Τούρκους, οι οποίοι κατέφυγαν στη χώρα μας ζητώντας πολιτικό άσυλο.

Χαρακτήρισε δε ανεπίτρεπτη την δήλωση Κατσίκη για υπέρβαση της δικαιοσύνης, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και δεν χωρούν τέτοιες λογικές. Δεν είμαστε η Τουρκία του Ερντογάν που έχει βάλει τη χώρα του στο «γύψο».

Επίσης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, επανέλαβε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από τη Βουλή, σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» και εξέφρασε την απορία του για την σκοπιμότητα του «αστείου» του Πρωθυπουργού με την Σκοπιανή δημοσιογράφο για το «Γκόρνα Μακεδόνια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου