Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Κύριε πρόεδρε του επιμελητηρίου Με την γενναιότητα κάνεις τος εχθρούς σου φίλους Ενώ με την μικρότητα συμβαίνει το αντίθετο!!!

                                         Αρχή άνδρα δείκνυσει              

                                                                Πιττακός  ο Μυτιληναίος 
                              

                                    Image result for γεωργαρης κορινθος

Επειδή όλοι γνωρίζουν ότι είχα ασχοληθεί με τα αθλητικά κανένας δεν με καλούσε στις συνεντεύξεις που μέχρι σήμερα έδινε. Από σήμερα όμως δεν θα δικαιολογώ κανέναν γιατί δεν θα με καλέσει 

Τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου δεν το γνωρίζω αλλά αυτό δεν με εμποδίζει δημόσια να τον συγχαρώ γιατί η παρουσία του θέματος ένα γραφείο έδειξε πόσο μικρός μπορεί να γίνει κάποιος όταν θέλει να υποστηρίξει κάτι που δεν πιστεύει Αλλά  θέλει να αποδείξει ότι είναι δυνατός ενώ βαδίζει με πατερίτσες.. Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου στην παρουσίαση του θέματος  ήταν άψογο που μπορώ να πω ότι ήταν ένα μάθημα για αυτούς που κατέχουν ή θέλουν να κατακτήσουν μια θέση. Εκείνο που ήταν απογοητευτικό ήταν οι δημοσιογραφικές ερωτήσεις που ήταν αστείες. 
Οι σύμβουλοι του επιμελητηρίου είναι είκοσι ένας  ( 21 ) και ο κ. Πιτσάκης πήρε τέσσερις (4 ) συμβούλους ποσοστό  19,05 % Που σημαίνει ότι το 80,95% του έχει γυρίσει την πλάτη. Που είναι η απόλυτη μειοψηφία.μέσα στο επιμελητήριο.Μα και που σήμερα αυτοί που διοικούν έχουν δύναμη ένδεκα συμβούλων ποσοστό 52, 38% Και μετά απ ότι διάβασα ο ένας αρχηγός του συνδυασμού  ( πέντε ήταν όλοι ) δεν υποστηρίζει την πλειοψηφία. 


Διαβάζοντας το κείμενο του υμνητή  του προέδρου του επιμελητηρίου 
Ποιό είναι το κατεστημένο-σύστημα;
-Ενα γέρικο, ξεδοντιασμένο αρπακτικό σύστημα που προσπαθεί να διευθετήσει τις Κορινθιακές υποθέσεις με χυδαιότητα και αρρωστημένη νοοτροπία και διαρκώς καταστρέφει όποιον το πλησιάζει.

Το "Κορινθιακό σύστημα", αποτελείται απο άξεστους και άφιλους τύπους που ευκαιριακά συνάπτουν λυκοφιλίες, τα σπάνε, τα ξαναβρίσκουν, μπλέκει ο ένας στην οικογένεια του άλλου και προσπαθούν να ελέγχουν τους θεσμούς

Τώρα θα μου πείτε ότι δεν ταιριάζει το αρπακτικό να είναι και ξεδοντιασμένο ίσως ο συντάκτης του κειμένου να πει ότι είναι ποιητική αδεία.
Μη γνωρίζοντας ούτε κατ όψη τον κ. Πιτσάκη θα ήθελα να του έλεγα ότι ακούγοντας τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου που και αυτόν δεν γνωρίζω έτσι που ο  προσωπικός του διαφημιστής παρουσιάζει το κατεστημένο σε γενικές γραμμές μπορώ να δεχτώ ότι πλησιάζει τον κ. Πιτσάκη με τις ενέργειες που κάνει για να μειώσει τον εμπορικό σύλλογο τους βάζει σε κάποιο ...κοτέτσι. 
Και όλα αυτά γιατί η αιτία είναι ο Σωτήρης Μουρίκης που είχε την θρασύτητα να διεκδικήσει την προεδρία του επιμελητηρίου. 
Κρίμα γιατί όταν κάποιος πετύχει το στόχο του προσαρμόζεται και υλοποιεί τα λόγια του Πιττακού ότι δηλαδή η αρχή φανερώνει τον άνδρα!!!