Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Όσα πιάνει η κεραία του Νικηφόρου

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεραίες



Vana_Barba
– Υπήρξαν άνθρωποι που σε αντιμετώπισαν έτσι στο παρελθόν, ίσως λόγω της ομορφιάς σου;
Εμένα με εκμεταλλεύτηκαν πολύ λόγω της ομορφιάς μου, ειδικά παλαιότερα. Όπως κι εγώ τους εκμεταλλεύτηκα. Σκέψου ότι όλοι είμαστε προϊόντα στα ράφια ενός σουπερμάρκετ, που λέγεται «showbiz». Σε αυτό το κομμάτι δεν είχα εμπειρία, ήμουν μικρή. Αλλά πήρα δόξα, χρήματα, αγάπη από τον κόσμο και κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά πάνω στο όνομά μου


Τρόμος στον αέρα: Λιποθύμησαν επιβάτες σε πτήση από Αθήνα προς Λήμνο | tanea.gr

Τρόμος στον αέρα: Λιποθύμησαν επιβάτες σε πτήση από Αθήνα προς Λήμνο
Στιγμές τρόμου έζησαν δεκάδες επιβάτες το βράδυ της Δευτέρας στην πτήση από την Αθήνα με προορισμό τη Λήμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Limnos FM 100, λίγα λεπτά μετά την απογείωση, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και το αεροσκάφος άρχισε να «τρέμει» πολύ έντονα και να μην έχει σωστή κλίση και ισορροπία.Αμέσως επικράτησε πανικός, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βάλουν σωσίβια, να δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλον, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι «ξήλωσαν» μέχρι και χερούλι από κάθισμα.Ο πιλότος επέστρεψε το αεροπλάνο στο «Ελ.Βενιζέλος», όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια. Μάλιστα, μετά την προσγείωση, ασθενοφόρα παρέλαβαν λιπόθυμους επιβάτες, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.Η εταιρεία μετέφερε με λεωφορείο τους επιβάτες, προκειμένου να ταξιδέψουν για Λήμνο με άλλο αεροσκάφος.

                                    Κόρη γνωστών πολιτικών αναστατώνει «Το Σόι Σου»

Μεγάλη αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσει το νέο πρόσωπο που θα βλέπουμε στις οθόνες μας, η οποία θα παίξει στη γνωστή σειρά «Το Σόι Σου».
Ουσιαστικά, όλα γίνονται για την Αμαλία Αρσένη, κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη, η οποία φαίνεται πως θα εμφανιστεί στη δημοφιλή σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω.Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου, με τίτλο «Για μιαν Ελενίτσα». Στον ρόλο της «Ελενίτσας» θα δούμε την Αμαλία Αρσένη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου