Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Επιχειρηματίες αγωνιστείτε να μη γίνει το Λουτράκι Νεκροταφείο.

Σύμφωνα με το σύνταγμα όλοι είμαστε ίσοι

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελενα Παπαρίζου

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να τραγουδά η Παπαρίζου και κανένας να μ η κινείται από πλευράς Αστυνομίας στην πόλη της Κορίνθου Και
εκεί να εδρεύει η ανώτατη εξουσία της Αστυνομίας ο Αστυνομικός Διευθυντής.
Και η προικισμένη Έλενα να τραγουδάει και να μη αφήνει κανένα Κορίνθιο να κοιμηθεί. Και όλα αυτά να γίνονται με της ευλογίες της Αστυνομίας. 
Και τον περασμένο Σάββατο στο Λουτράκι ενόχλησαν την κ. Αναστασία οι φωνές της Κικής και του Μίλτου που στην γνωστή ταβέρνα του Λουτρακίου Στρούγκα  με τις νότες του Μαέστρου Γιώργου προσπαθούσαν να διασκεδάσουν τους ντόπιους και ξένους που ήρθαν στο Λουτράκι Και η ηχώ ρύπανση σύμφωνα με τον νόμο ήταν πταισματική παράβαση ενώ της Έλενας σκέτο κακούργημα. 
Και ερώτω πάσα αρχή και εξουσία πως είναι δυνατό να εφαρμόζεται διαφορετικός νόμος μεταξύ δυο πόλεων που απέχουν μεταξύ των μόνο δέκα χιλιόμετρα. 
Να γιατί Δήμαρχε Λουτρακίου Πέραχώρας και Αγίων Θεοδώρων δεν θα έχουν τα Ξενοδοχεία μας πληρότητα ούτε και το καλοκαίρι Γιατί με την ανοχή σου προσπαθούν ορισμένοι να μετατρέψουν το πανέμορφο Λουτράκι σε Νεκροταφείο  Ενώ έχει όλες τις προοπτικές να γίνει το Λουτράκι το Μονακό των Βαλκανίων φυτοζωούν όλες οι επιχειρήσεις Βέβαια η Αστυνομία καλύπτεται στην καταγγελία. Αλλά ενεργεί ανορθόδοξα Δεν πηγαίνει στον τόπο αυτού που έκανε την καταγγελία για να διαπιστώσει αν όντως ενοχλείται η κ Αναστασία. Που δεν την ενοχλεί κέντρο που εφάπτεται της οικίας του Εκτός και αν κάνει επιλογή καταστημάτων που θορυβούν 
Να γιατί ο ευλογημένος τόπος με μια αγορά 5.000.000 ανθρώπων  που είναι η Αθήνα και ο Πειραιάς δεν διώχνει κόσμο. Και ο λόγος είναι απλός Κανένας δεν θέλει να ζει σε Νεκροταφείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου