Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Σπύρο Καραβούλη η Ελεύθερη Ενημέρωση σας ρωτά


Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.



Αποτέλεσμα εικόνας για Σπύρος Καραβούλης

Διάβασα 

Η σκληρή απάντηση του Σπύρου Καραβούλη στις κατηγορίες του Κώστα Λογοθέτη

Και αυτός ο τίτλος με υποχρέωσε να σας δω και στο VIDEO και ομολογώ ότι είδα έναν οργισμένο εισαγγελέα που μπορεί να είχατε πέρα για πέρα δίκιο και που το χάσατε λόγω ύφος μια και κανένας δεν βρέθηκε να σας πει χορτάσαμε από εισαγγελείς και ψάχνουμε για ανθρώπους.. Και έχω γράψει ότι έχετε βοηθήσει τα νιάτα και το πιστεύω αφού δεν υπάρχουν γήπεδα ενώ θα μπορούσαν να υπάρχουν. 
Αλλά τώρα είμαι υποχρεωμένος να σας κάνω ορισμένα ερωτήματα που δεν θα σας τα έκανα αλλά εσείς με υποχρεώσατε  με το αλλαζονικό σας ύφος και το οποίο με προσέβαλε γιατί κατηγορούμενος σας ήταν ένας εκλεγμένος Δήμαρχος.
Και θα μπορούσατε να τα λέγατε τα ίδια και όχι ανεβασμένος επάνω σε καλάμι που είναι το πιο ατίθασο άλογο.  

Σας ερωτώ 

1-- Είσαστε πρόεδρος  Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου,   Αντιπρόεδρος η κ. Σοφία Φιλιππίδου,  Γραμματέας ο κ. Γιάννης Κόντης, Ταμίας ο κ. Δημήτρης Βλάσσης το Δ.Σ. του Οργανισμού Ατοί όλοι έχετε εκλεγεί  μια και δεν γνωρίζω την διαδικασία Και εσείς τι εκπροσωπείτε στον οργανισμό αυτόν. Και όλοι τυχαία είσαστε φίλοι του Δημάρχου; Και αν η θέσης αυτή είχε ευεργετικές οικονομικές επιδράσεις επάνω στην επιχείρηση σας που για τις αποκτούσατε έπρεπε να βάλετε το χέρι σας στην δική σας τσέπη.   Γιατί με τον τρόπο που μιλάγατε ήταν σαν να έχετε μόνο προσφορά και οι δημότες πρέπει να σας βραβεύσουν  

2-- Πόσα έχετε εισπράξει από τον Δήμο για τις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρατε και προσφέρετε  Αλλά και από τις ομάδες που αναγκάζονται να έρχονται στις εγκαταστάσεις σας Ενώ αν ο κ. Γκιώνης είχε φτιάξει το γήπεδο της Περαχώρας και η Περιφέρεια του Ολυμπιακού Λουτρακίου  θα μπορούσαν να προπονηθούν οι Ακαδημίες οι ατέλειωτες του Α Ο Λ στα Ίσθμια που φέρει το όνομα του μοναδικού Γιάννη Στέφα. Βλέπετε ότι έχω επιχειρήματα Γι αυτό αν απαντήσετε να προσέξετε γιατί υπηρετώ την αλήθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου