Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Δημήτρη Μπίτσιο σε προκαλώ και κάνεις τον μουγκό γιατί δεν σε παίρνει επειδή υπηρετώ την αλήθεια.Παίζει άριστα τον ρόλο του μαχαλόμαγκα.

  Οι περισσότεροι από εσάς με έχετε βρίσει γιατί δεν σας 'άρεσαν τα γραφόμενα μου Και τώρα που έχω δικαιωθεί δεν θριαμβολογώ αλλά λυπάμαι που ανάξιοι έδιωξαν τον πρωταθλητή πρόεδρο με αποτέλεσμα να διαλυθεί  στην κυριολεξία η ομάδα που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει. 


Κάθε κοινωνία αντιμετωπίζει δυο κινδύνους Την Αναρχία και τον δεσποτισμό

                                                             Μπέρτραντ  Ράσσελ


Γράφει ο Επαγγελματίας Δημοσιογράφος Γιώργος Ναστούλης 

Στραβοπάτησε» ο Ατρόμητος στο γήπεδο Χιλιομοδίου


Επηρεασμένος από την πολύμηνη διακοπή του Πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ενώ ο Άγιος Ιερόθεος συνέχιζε σε μυστικό πρωτάθλημα  Καλά δεν προσέχετε τι γράφετε  για να μη εκτίθεστε Μπορεί το λιβάνι να του έχει θολώσει το μυαλό  Τόσο πολύ μεγάλο γλύψιμο στον πρωταγωνιστή της διάλυσης της ομάδας του Δημήτρη Μπίτσιου του υβριστή  Καλά φοβάστε να γράψετε εναντίον του δεν με μοιάζετε Να τον αφήνετε ασχολίαστο αποτελεί πρόκληση. 

Ένα προφητικό δημοσίευμα που γράφτηκε  από ισχυρό  διοικητικό παράγοντα 

    .Τετάρτη το νέο Δ.Σ.

Την ερχόμενη Τετάρτη (3/6) είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση, από την οποία και θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ατρόμητου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο πόστο του προέδρου θα τοποθετηθεί εκ νέου ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, με τον Μπίτζιο στη θέση του επίτιμου πρόεδρου.

Αμέσως μετά, θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Θα ξεκινήσουν οι επαφές για το νέο προπονητή, καθώς και οι πρώτες συζητήσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Δυνατοί χορηγοί

Στο πλευρό της νέας διοίκησης αναμένεται να βρεθούν και επιχειρηματίες της Κορινθίας, που θα βοηθήσουν την προσπάθεια του Ατρόμητου στη Γ’ Εθνική, μέσα από χορηγίες.

Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και στο Χιλιομόδι επικρατεί αισιοδοξία πως θα υπάρχει σημαντική βοήθεια από επιφανείς επιχειρηματίες, που μέσω των χορηγιών, θα τονώσουν το μπάτζετ της ομάδας.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Εδώ είναι η αρχή της διάλυσης του Ατρόμητου γιατί ο γεμάτος από αξιώματα δεν θα μπορούσε να βλέπει να κάνει κουμάντο ένας ξένος που κατάκτησε ένα πρωτάθλημα  Το δημοσιογραφικό αυτό σημείωμα υλοποιήθηκε και έγινε πρόεδρος ο πρωταθλητής πρόεδρος και δίπλα του μπήκε πρόεδρος επί τιμή Και άρχισε να διοικεί. Με αποτέλεσμα να έχουμε παραίτηση του προέδρου του νόμιμου  και μέχρι σήμερα να μη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Αυτό είχε ως συνέπεια να διοικεί ένας ανεύθυνος που δεν ξέρει τι κάνει Με αποτέλεσμα  να οδηγεί σε πλήρη διάλυση όχι τώρα ( αυτό να μη σας διαφεύγει ) πριν από την διακοπή. που η ομάδα παρουσίαζε σημεία πλήρους διάλυσης αφού άρχισαν οι παίκτες να διαμαρτύρονται  γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες Και αυτό μπορεί να μας το διαψεύσουν  ο Αντιδήμαρχος --ΒΟΥ αντιπρόεδρος της Ένωσης και επιτελάρχης του επιμελητηρίου Κορίνθου 

Στο δημοσιογραφικό κείμενο γράφεται

Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και στο Χιλιομόδι επικρατεί αισιοδοξία πως θα υπάρχει σημαντική βοήθεια από επιφανείς επιχειρηματίες, που μέσω των χορηγιών, θα τονώσουν το μπάτζετ της ομάδας.

Είναι υποχρεωμένος όχι ο επί τιμή πρόεδρος που δεν φέρει  καμία ευθύνη αφού ο τίτλος αυτός δεν υποχρεώνει πουθενά τον θρασύ υβριστή να απολογηθεί. Αυτό κατάλαβε ο πρωταθλητής πρόεδρος και έφυγε. Και έχει μείνει μόνο ο Τάσος Δράκος που νόμιμα εκπροσωπεί την ομάδα Να μας γνωρίσει αν υπάρχουν χορηγίες από επιφανείς επιχειρηματίες. Και την χορηγία του Δήμου αφού δεν υπήρχε διοίκηση ποιος την εισέπραξε

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου