Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν παράγοντας του Άγιαξ μίλησε στον ολλανδικό Τύπο για τα θλιβερά γεγονότα στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Champions League.



«Είχαμε εκφράσει την ανησυχία μας για τον κίνδυνο επεισοδίων τόσο στην ΟΥΕΦΑ όσο και στους ανθρώπους ασφαλείας της ΑΕΚ. Ζητήσαμε να γίνει έλεγχος, να ψάξουν όλον τον κόσμο που θα μπει στο γήπεδο» είπε.

Και συνέχισε: «Η αστυνομία επέτρεψε να επιτεθούν στους οπαδούς μας. Όλοι είχαν κι εκτόξευαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Χτυπούσαν τους οπαδούς μας και απειλήθηκε η ζωή τους».Ο Φαν Ντερ Σαρ αποκάλυψε και το άλλο: «Κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά την λήξη, διαμαρτυρηθήκαμε στην ΟΥΕΦΑ. Οι άνθρωποι από την ασφάλεια είδαν τι συνέβη, όπως και εμείς. Δεν λέω πως οι 1.200 οπαδοί μας ήταν σωστοί, αλλά τους συμπεριφέρθηκαν με άσχημο τρόπο». 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ  η όποιος τρίτος κριτής θα ήθελε στο χώρο της Α Ε Κ να ασκήσει κριτική δεν έχει το ανάστημα αφού κανένας δεν τη σεβάστηκε Και αυτά τα έχω στο βιβλίο μου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ που γράφτηκε το 1999 και είναι τόσο επίκαιρο σήμερα.

Και αυτό τολμώ και το γράφω γιατί  ως πρώην υπεύθυνος Διευθυντής  της Α Ε Κ γνωρίζω τις ζημιές που έχουν προκαλέσει στην ομάδα που διατείνονται ότι είναι θρησκεία των. και δεν δείχνουν ίχνος σεβασμού στην ταλαιπωρημένη ομάδα.Που αυτοί που την έχουν θρησκεία την έκαναν και εντός και εκτός της χώρας μας  ρεζίλι και αυτό να μη τολμήσει και το αμφισβητήσει κανένας  γιατί  ανεπανόρθωτα θα εκτεθεί. Αυτοί που φαίνονται τα έχουν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη  

Και αυτό το κατηγορώ εναντίον του  το άφησε ο ίδιος να πλανάται γύρω από το όνομα του χωρίς  να πει ότι εγώ ο σωτήρας της ομάδος πως θα ήθελα την καταστροφή της