Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Σαπίσατε και δεν σας λαμβάνει κανένας υπόψη του Ο Μπίτσιος θα είναι και στις δυο παρατάξεις Στην μια με αξίωμα και στην άλλη επί τιμή;

  Η μεγάλη φράσης  που γελοιοποίησε τα πάντα 

 "...είμαστε έξω από τα γραφεία του Μαρινάκη για να δώσουμε τα χέρια με την προεδράρα μας Καλή Ανάσταση "



Η παράταξη του Γιώργου Τριαντάφυλλου, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία της ΕΠΣ Κορινθίας στις επερχόμενες εκλογές, δημοσίευσε ευχετήρια κάρτα στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.



«Καλή Ανάσταση σε όλη την Κορινθία και το ποδόσφαιρο μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Πασχαλινή κάρτα ευχών του Συνδυασμού «Όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο»

                         

Ο Δημοσιογράφος Γιάννης Λάμπρου επαγγελματίας ινστρούχτορας  επομένως και του οράματος για την αλλαγή  κρατά το στόμα του κλειστό  Η σιωπή είναι χρυσός και αυτό το γνωρίζει 

Δυο μεγάλα ταλέντα που έμειναν δυστυχώς ταλέντα θα δεχτούν τον παγκορινθιακό υβριστή να τους καθοδηγεί δια μέσου του λιμανιού;

Και εδώ έχουμε τον διανοούμενο της παράταξης που σε μια συνέντευξη του είπα τα πράγματα όπως έχουν. Και ο άλλος που είναι και πολιτικοποιημένο άτομο. Θα αφήσουν το ΒΟΥ αντιπρόεδρο του Τσιχριτζή να κάνει τον προεκλογικό αγώνα και τις δημόσιες σχέσεις. Αν αυτό δεν σημαίνει γελοιοποίησης οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία των.

Γιώργο Δούρο 

Όταν σου έκανα  την πρόταση ήμουνα βέβαιος ότι δεν θα δεχόσουν. Τώρα που όλοι ξεβρακώθηκαν η άρνηση σου έχει κάνει τεράστια εντύπωση γιατί είμαι βέβαιος ότι από ντροπή  προς τους φίλους που παταγωδώς απέτυχαν ούτε καν δεν απάντησες Ενώ εσύ μπορεί διοικητικά να μη τα πήγες καλά με την Διαιτησία αλλά ο νόμος πουθενά δεν σ έπιασε. Βλέπεις ότι ο φίλος σου Γιώργος Τριαντάφυλλος έγινε ουραγός του πανγκορινθιακού υβριστή Και αυτός έχει ως σύνθημα όραμα για την αλλαγή με μπροστάρη τον Δημήτρης Μπίτσιο που είναι ακόμα ΒΟΥ αντιπρόεδρος του Τσιχριτζή. Για να καταλάβεις το έγκλημα που έκανες που δεν δέχτηκες να διοικήσεις το Κορινθιακό ποδόσφαιρο  ρώτησε τον φύλο σου Τριαντάφυλλο τι αλλαγή θα κάνει με τον Μπίτσιο. 

Μιχάλης Τσιχριτζής ή Λουδοβίκος 14 ή εικονικός ή σκηνοθέτη για να μηδενιστεί ομάδα ή Ληστή τίτλων πρωταθλημάτων 



Αυτός  είναι ο πρωταγωνιστής που φθάσαμε μέχρι εδώ Αφού με απάτη έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος το 2004 και από τότε μέχρι και σήμερα ταλαιπωρεί το άθλημα του ποδοσφαίρου επειδή λόγω κατασκευής σωματικής δεν το χάρηκε όπως και τα παιδιά της ηλικίας του. Τις λεπτομέρειες τις έχω γράψει και απάντηση ποτέ δεν πήρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου