Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Διπλό φονικό στο Πήλιο: Συνελήφθη ο δράστης - Το χρονικό του μακελειού με νεκρά δύο αδέρφια

  

Διπλό φονικό στο Πήλιο: Συνελήφθη ο δράστης - Το χρονικό του μακελειού με νεκρά δύο αδέρφιαΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο δράστης του διπλού φονικού στο Πήλιο, καθώς συνελήφθη έπειτα από σφοδρό ανθρωποκυνηγητό.




Συγκεκριμένα, μετά από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης δολοφόνησε το βράδυ της Τρίτης, δύο αδέρφια ηλικίας 30 και 28 ετών στην Μακρινίτσα, ενώ ήταν πρώην σύντροφος ενός θύματος και συγκεκριμένα της 28χρονης γυναίκας.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης που φέρεται να είναι και ο δράστης, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr η νεαρή γυναίκα κάλεσε σήμερα το απόγευμα το «100» γιατί ο εν διαστάσει σύζυγός της απείλησε πως θα μετέβαινε στο σπίτι του αδερφού της, στη Μακρινίτσα, όπου διέμενε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα, για να την σκοτώσει. Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε στο σπίτι, όπου σπάζοντας την τζαμαρία της, εισήλθε στην οικία.

Ο αδερφός της κοπέλας προσπαθώντας να προστατέψει την αδερφή του δέχτηκε μαχαιριά, ενώ στη συνέχεια ο σύζυγος μαχαίρωσε και την εν διαστάσει γυναίκα του.


Επίσης, το magnesianews.gr αναφέρει ότι η γυναίκα δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά, ενώ ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Έπειτα, όταν η αστυνομία έφτασε, είδαν τον δράστη να διαφεύγει και τον καταδίωξαν, όμως λόγω του σκότους διέφυγε στα καλντερίμια.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, thenewspaper.grmagnesianews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου