Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Νικηφόρος: Και την πειθαρχική επιτροπή χρησιμοποιεί ο Λουδοβίκος 14 για να κερδίζει τις εκλογές

Το δίκαιον ουκ άλλο τι ή του κρείττονος ξυμφέρον.
Το δίκαιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά το συμφέρον του ισχυρού.


 ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΙΤΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ


Από την ποιότητα της Δικαιοσύνης εξαρτάται, πράγματι, η ποιότητα της ζωής μας και στον χώρο που ασχολείται η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ., σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα του ποδοσφαίρου στο νομό μας.
Ο ρόλος της πειθαρχικής επιτροπής πρέπει κατά την άποψή μας να είναι προληπτικός όσο και κατασταλτικός. Η πρόληψη συνιστάται στο να γίνει γνωστό και σαφές ότι πλέον τίποτα δεν γίνεται χωρίς διαφάνεια και εκ του «ασφαλούς» όπως  συμβαίνει για πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Στον κατασταλτικό τομέα, εφαρμόσθηκαν οι κανονισμοί και κινηθήκαμε πάντα σύννομα και μέσα στα πλαίσια του πειθαρχικού κώδικα, χωρίς εξαιρέσεις με ισονομία και ισότητα, αφού πιστεύουμε ότι η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα των αποφάσεων της επιτροπής είναι ένα μέγεθος που πρέπει να αποδεικνύεται συνεχώς, ούτως ώστε και ο απλός Κορίνθιος φίλαθλος να έχει την αίσθηση ότι τα πρωταθλήματα είναι φερέγγυα.
Η επιτροπή κλήθηκε να εκδικάσει σημαντικές και σοβαρές υποθέσεις κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και αφιέρωσε μεγάλο μέρος από το χρόνο της σε απολογίες των εμπλεκομένων στις υποθέσεις  που εκδίκασε και επέβαλε ποινές σε ποδοσφαιριστές, σωματεία, παράγοντες και προπονητές κινούμενη πάντα μέσα στα πλαίσια των κανονισμών .
Είμαστε υπερήφανοι για την στάση δικαιοσύνης και ισότητας που τηρήσαμε απέναντι σε όλα τα σωματεία-μέλη μας, και είμαστε βέβαιοι παρά τις ελάχιστες αντιρρήσεις ή διαφωνίες ότι θα συστρατευτούν οι υγιείς δυνάμεις του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, που αριθμητικά σαφώς υπερτερούν, και θα εξαλειφθούν τελικά μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους τουλάχιστον τα επεισόδια βίας που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.
Πρέπει να τονισθεί ότι τα μέλη της πειθαρχικής Επιτροπής εργάσθηκαν αφιλοκερδώς με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους προς το άθλημα του ποδοσφαίρου και την συμμετοχή τους στην προσπάθεια που κατέβαλε η Ε.Π.Σ. Κορινθίας για το καλό του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 η πειθαρχική επιτροπή πραγματοποίησε είκοσι τρεις συνεδριάσεις και επιλήφθηκε ………………… υποθέσεις με ισάριθμες αποφάσεις

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Καταγγέλλω και γνωρίζω τι σημαίνει ψευδής καταγγελία ότι το παραπάνω κείμενο δεν έχει καμία σχέση με την δικαιοσύνη Και δυστυχώς για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αυτό το γράφω συνεχώς και κανένας δεν με οδηγεί στον Εισαγγελέα ή δεν παραιτείται. 

Οι αποφάσεις τις πειθαρχικής επιτροπής  


Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΜΠΕΚΙΑΡΗ Δ. στο Φ/Α  της 22.2.2020 στον αγώνα ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και την έγγραφη απολογία του Σωματείου ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του Σωματείου ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ για παράβαση του άρθρο 14 παρ. 1 α-β, 3,  και άρθρο 15 παρ. 3 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο., και επιβάλλεται  χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας μέχρι 11.4.20 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ.)

Και εδώ θέλω να ρωτήσω και τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής και τον πρόεδρο της ένωσης που είναι δικηγόροι :Μπορεί να απουσιάζουν από την απόφαση αυτά που γράφει στο φύλλο του αγώνα ο διαιτητής που είναι και το κατηγορητήριο; Σκεφτήκατε σε μια ποινική δίκη να μη ανακοινώσει η έδρα  ποιος είναι ο λόγος που δικάζεται ο κατηγορούμενος τι πλάκα θα γίνει και τι θα πάθουν οι δικαστές Αυτά στην ένωση τα θεωρούν φυσιολογικά για να διοικούμε. 
Αλλά και την απόδοση της δικαιοσύνης και εδώ είμαστε για κλάματα αφού εδώ  τον κ. Γ@Μ@Ω  τον πρόεδρο--προπονητή  του Π Α Σ δεν τολμούν ούτε σε απολογία να τον καλέσουν.         Ο προπονητής Νίκος Πίλιουρας σχολίασε την απόδοση  του διαιτητή Καρσιώτη  και τιμωρήθηκε με 600 ευρώ πρόστιμο. 
Ο πρόεδρος --προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω χαρακτήρισε τον κορυφαίο διαιτητή της ένωση ότι είναι αδελφή και δεν τόλμησε η αδέκαστη πειθαρχική  επιτροπή να τον καλέσει σε απολογία.                                                                                                                                          Και  τολμούν και γράφουν :Ο ρόλος της πειθαρχικής επιτροπής πρέπει κατά την άποψή μας να είναι προληπτικός όσο και κατασταλτικός. Η πρόληψη συνιστάται στο να γίνει γνωστό και σαφές ότι πλέον τίποτα δεν γίνεται χωρίς διαφάνεια και εκ του «ασφαλούς» όπως  συμβαίνει για πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Στον κατασταλτικό τομέα, εφαρμόσθηκαν οι κανονισμοί και κινηθήκαμε πάντα σύννομα και μέσα στα πλαίσια του πειθαρχικού κώδικα, χωρίς εξαιρέσεις με ισονομία και ισότητα, αφού πιστεύουμε ότι η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα των αποφάσεων της επιτροπής είναι ένα μέγεθος που πρέπει να αποδεικνύεται συνεχώς, ούτως ώστε και ο απλός Κορίνθιος φίλαθλος να έχει την αίσθηση ότι τα πρωταθλήματα είναι φερέγγυα
Αυτή είναι η διοίκησης του Μιχάλη Τσιχριτζή που τίποτα δεν λειτουργεί σωστά και όμως ψηφίζεται μέχρι που θα τα διαλύσει όλα για να αποδείξει περίτρανα ότι είναι αληθινός λόγω κατασκευής εχθρός του ποδοσφαίρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου