Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ο Νικηφόρος σχολιάζει την τρέχουσα πολιτική κατάσταση


Πάρε το Laptop σου και πήγαινε να παίξεις με την Ξενογιαννακοπούλου  και τον Ραγκούση τα δικά σου δημιουργήματα που όπως φαίνεται σου ταιριάζουν                                                                                                                                                                                                                                                       

                                 

  Ρωτήθηκε ο Γέρος της Δημοκρατίας ποια είναι η γνώμη του για τον Σοφοκλή Βενιζέλο  ( παιδί του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου )  είπε "Το
μεγαλύτερο λάθος του πατρός του. " Μετά από αμέτρητα χρόνια έρχεται ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος ( δεν πληρώνομαι γι αυτά που γράφω ) για να σου πει με στεντόρεια φωνή ότι και εσύ είσαι το μεγαλύτερο λάθος του Ανδρέα.

Ο δεσμός της οικογένειας μου από πλευράς μητέρας μου με την δική σου. Ο πατέρας της και παππούς μου ήταν φίλος του δικού σου παππού από την εποχή που ήταν Νομάρχης Λέσβου  το 1915 δηλαδή τέσσερα χρόνια πριν γεννηθεί ο πατέρας σου.
Και από πλευράς πατέρα μου το 1928 ενώ ήταν σταθμάρχης σ ένα χωριό  της Λέσβου κάποιος του πέταξε ένα ποτήρι και του έσπασε το κεφάλι. Επομένως η οικογένεια μου χρόνια αμέτρητα συνδέεται με την δική σου. Και είναι η πρώτη φορά δεν θέλω να ακούσω το όνομα σου. Συμφώνησες μ αυτούς που ως αγανακτισμένοι πολίτες δεν άφησαν κανέναν αξιωματούχο σου  να μη τον προπηλακίσουν.
Εάν χρειαζόσουν σταυρούς στις τελευταίες εκλογές είμαι βέβαιος ότι θα κοσμούσες την τελευταία θέση Αφού δεν συμφωνείς γιατί δεν τους παρατάς και μια υπάρχουν περισσότεροι και κολλητοί σου στο ΣΥΡΙΖΑ να πας να κάνεις παρέα με την κ. Τάγκρη την αντιστασιακή. που ψήφισε όλα τα μνημόνια. και τώρα μας διδάσκει βίους Αγίων.
Αλλά έχουμε και τον Χάρη Καστανίδη που στις 12 Φεβρουαρίου 2012 διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στις 14 Μαρτίου 2012 ανακοίνωσε με την Λούκα Κατσέλη την ίδρυση του κόμματος "Κοινωνική Συμφωνία" Μα όταν μίλησε στη Βουλή η Γεννηματά και την χειροκροτούσαν οι βουλευτές  του κόμματος ούτε μια φορά δεν καταδέχτηκε να την χειροκροτήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου