Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Παράγοντες του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου καλείστε από την ένωση να ψηφίσετε έναν διοικητικό απολογισμό . που προσβάλει την νοημοσύνη σας

Προσπαθώ να βοηθήσω αλλά είναι ευτυχισμένοι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου του νομού μας να ζουν μέσα  στην ηθελημένη άγνοια των




Άρθρο 24 του καταστατικού

Παράγραφος 2 Τα προς συζήτηση θέματα ορίζονται από το Δ Σ Ο διοικητικός απολογισμός ο προϋπολογισμός και ο οικονομικός απολογισμός καθώς και άλλο σχετικό έγγραφο (τροποποίησης καταστατικού κ.λ.π.) αποστέλλονται στα μέλη τουλάχιστον επτά ( 7 ) ημέρες πριν τη συνέλευση.

Σχόλιο του Νικηφόρου



Προσπαθώ να βρω τον διοικητικό απολογισμό που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δεν μπορώ γιατί αυτοί που θα είναι υποχρεωμένοι να τον ψηφίσουν και όπως ορίζει το καταστατικό στο άρθρο 24 έπρεπε να τον είχαν λάβει από την 13 Ιουλίου. κάνουν πως δεν τον ...είδαν
Θα ήθελα να διάβαζα το κεφάλαιο που ασχολείται με την πειθαρχική επιτροπή. που έχει γελοιοποιήσει την έννοια της δικαιοσύνης Και ενώ αυτά που γράφω  τα διαβάζει ο πρόεδρος της που είναι ο δικηγόρος του Πρωτοδικείου Κορινθίας Γεώργιος Παναγιώτου δεν κάνει καμία από τις δυο υποχρεωτικές κινήσεις  Ή να παραιτηθεί ή να με πάει στον εισαγγελέα. Βέβαια ρωτώ πόσα παίρνει για να παρατηρήσω αν δικαιολογείται η μουγγαμάρα του   και οι αρμόδιοι το παίζουν ... πεταλούδες ξένοιαστες. Δεν αναφέρουμε στα μέλη αφού τον έναν που γνωρίζω ( Φάνη Σιτέ ) από αρχηγός έγινε ούτε ...ουραγός.
Αλλά υπάρχει και η επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές που εκεί τους είπε ο πρόεδρος -- προπονητής ( ακόμα δεν απάντησε ο πρόεδρος της αλλαγής αν συμβιβάζονται οι δυο τίτλοι να της κουβαλά ένας άνθρωπος ) όταν παίζει ο ιστορικός Π Α Σ Κόρινθος  δεν θέλει να οριστεί ο διαιτητής Ρούσσος.
Και η επιτροπή αμέσως έκανε δεκτό το αίτημα του και μετά τον αγώνα Ατρόμητου Χιλιομοδίου --
Π Α Σ Κόρινθος ο Ρούσσος πήρε απαγορευτικό  Που σημαίνει Και η υπόδειξης ήταν τόσο έντονη που το ένα μέλος έπαθε συχνουρία.
Παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου καλείστε να ψηφίσετε ένα διοικητικό απολογισμό της ένωσης που προσβάλει την έννοια της νομιμότητας Πρέπει να ντρέπεστε όχι που θα ψηφίσετε αυτόν τον διοικητικό απολογισμό αλλά που θα σας τον φέρουν προς ψήφιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου