Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Στέλιος Μάρκελλος που του κρίνουμε τις κριτικές του.

    Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ζώον.
Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος                           


                                   www.perahora.gr: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ


Στελιος Μαρκελλος υποστηρίζει 

Aν με κυνηγούσε ο ΣΔΟΕ, για κλοπές, για πλούτο παράνομο ; Αν χρησιμοποιούσα την πολιτική ως όχημα για να πλουτίσω παράνομα απο Δήμους ή απο ψεύτικες, άδικες χρηματοδοτήσεις ; Αν αποκτούσα βίλες στην Εκάλη ή όπου αλλού, με φουσκωτούς τραπεζικούς λογαριασμούς, ξεκινώντας φτωχόπεδο απο το
Σοφικό ; Eσείς θα με ψηφίζατε !!! Ευτυχώς όμως ! Με ψήφισαν 12.000 χιλ.κορίνθιοι συμ-πολίτες μου ! Άδολοι, απλοί, ειλικρινείς, εργατικοί ! Της διπλανής πόρτας άνθρωποι ηρωικοί ! Και είμαι εδώ ! Δίπλα τους ! Κοντά τους ! Πάντα ! Εσείς ;


Σχολιασμός Νικηφόρου.

Ο Νικηφόρος κατά κόσμο Γιώργος Σούρτης είναι αυτός που σου έγραψε: " "...δικαιολογημένα οι Κορίνθιοι σ έχουν στο φούμο"
Επειδή δεν είμαι κανένα προσκοπάκι της Κορινθιακής δημοσιογραφίας αλλά ένας ερασιτέχνης που δεν πληρώνεται γι αυτά που γράφει θα σας απαντήσω σχολιάζοντας 
Υπάρχει κανένας από αυτούς που στο ίδιο μετερίζι δίνατε την πολιτική μάχη που να τον κυνηγά το Σ Δ Ο Ε για κλοπές και πλούτο παράνομο; Προσωπικά γνωρίζω ότι ο Νίκος Ταγαράς όταν ήταν Νομάρχης με δικά μου δημοσιεύματα έσωσε το παλαιό  Μοναστήρι της Φανερωμένης. Και δεν το γράφω για να δείξω το ρόλο του δημοσιεύματος αλλά την ευαισθησία ενός κρατικού λειτουργού.
Και μια άλλη φορά πήγα στον Άγιο Βασίλη και εκεί παρακολούθησα μια θεατρική παράσταση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μια επαγγελματική δουλειά. Και εκεί αντίκρισα ένα θέατρο που ήταν δωρεά ενός  ζεύγους  που είχε χάσει το παιδί τους.
Και η κατασκευάστρια  Μαρινέλα Σούκουλη  ήταν ΄μια άλλη συνάδελφός που πολεμούσατε στην 'ίδια παράταξη. Και όταν φτιάχνει ένα θέατρο χωρίς να πάρει μονόλεπτο δεν μπορεί να την κυνηγά το Σ Δ Ο Ε για παράνομο πλουτισμό. Τον υπουργό δεν τον γνωρίζω αλλά δεν τον ακολουθεί τίποτα από αυτά που γράφεις.
Υπερηφανεύεσαι ότι σε ψήφισαν οι Κορίνθιοι  και ότι έλαβες 12.000 ψήφους Με την σημαία της Νέας Δημοκρατίας  ή ως ανεξάρτητος;Αυτός έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί πάτε να παρουσιαστείτε ότι είσαστε ο παντοδύναμος που σας αδικεί το σύστημα. 
Γιατί βλέπω ότι μόλις πολιτευθήκατε  με την Χρυσή Αυγή επί συνόλου 3.377 ψήφων πήρατε 1545 ψήφους. Αν και κάνατε ένα τεράστιο ιδεολογικό άλμα πατώσατε μια και κανένας δεν σας ακολουθεί παρά μόνο η φαντασία σας.

Και υπάρχει μια επιστολή που είναι ότι το χειρότερο για σας. Αφού μέσα σ αυτή υπάρχουν και λέξεις που χρησιμοποιείτε και στις δηλώσεις σας. 

“Αγαπητέ διευθυντά της έγκριτης korinthiannews.gr,
Τα προηγούμενα χρόνια, στην ΝΔ, συμπεριφέρθηκαν στον Κορίνθιο δικηγόρο κ.Στ. Μάρκελο με “πολιτική αχαριστία”, …ενώ όλα εξακολουθούν να γίνονται για να βγουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ο άνθρωπος τελικά είδε και απόειδε και τους σιχτίρισε…Πλέον ο Στέλιος είναι υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Κορινθία.Η παρουσία του είναι ενωτική και μετά από τόσα χρόνια αξίζει της προσοχής της Κορινθιακής κοινωνίας.Ταπεινός και εργατικός, συνεπής και με αξιακό κώδικα μίλα για τους Κορίνθιους μαζί με τους Κορίνθιους
Λέει τέρμα στους γόνους και τους… απογόνους. Τέρμα στους φυτευτούς και τους υπόδικους. Τέρμα σε όσους έκαναν καριέρες και σπίτια σε βάρος της κοινωνίας. 
Τέρμα στα λαμόγια.
Μιλάει καθαρά. Ο Στέλιος Μάρκελλος είναι ο δικός μας άνθρωπος.
Μακάρι να εκλεγεί.
Σας ευχαριστώ,
Σωκράτης Τ”

Που αυτός που την έγραψε έχει μια πνευματική συγγένεια μαζί σας την οποία διαπίστωσα και την παρουσιάζω. Ενώ ο συντάκτης της  δεν τόλμησε να γράψει ολόκληρο το επώνυμο  μια και το μικρό το έχουν πολλοί. 
Επειδή κ. πολιτικέ και τώρα κριτή κάθε πράξη ή παράλειψη του κόμματο που υπηρετήσατε ο Νικηφόρος ( Γεώργιος Π Σκούρτης ) υλοποιεί τα λόγια του Χριστού ( Αγάπη και δικαιοσύνη ) και του Καζαντζάκη ( Δεν περιμένω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι λεύτερος ) σας γνωρίζω ότι θα είμαι απέναντι σας γιατί παραβιάζετε το πιστεύω μου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου