Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Γεράσιμε Μαργέτη: Δεν είσαστε πρόεδρος τη; αλλαγής αλλά παραμένετε ένας συνεργάτης της Νοταρά 48

Νικηφόρος παρακολουθεί τα γεγονότα και θα ρωτά και δεν με νοιάζει αν θα πάρω απάντηση αφού ο κόσμος βγάζει  τα συμπεράσματα του.  


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Makis Margetis και Giannis Anastasiadis, άτομα κάθονται, κείμενο που λέει "Η πρώτη συνάντηση της EE του συνδέσμου με καλή διάθεση και νέες ιδέες!!!"


                                                         
Ζήτησα  από τον λαοπρόβλητο πρόεδρο των προπονητών του νομού Κορινθίας Γεράσιμο Μαργέτη
να δημοσιοποιήσει ορισμένα  στοιχεία και αυτός όπως και οι άλλοι με αγνόησαν. Και τον δικαιολόγησα  γιατί  ένας συνεργάτης του Μιχάλη Τσιχριτζή και του προέδρου του Π Α Σ Κόρινθος  αξιότιμου κ. Γ@Μ@Ω δεν μπορεί να πιστεύει στην ΄έννοια της αλλαγής.                                                Γι αυτό ο τίτλος που έβαλε   που δείχνει την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των προπονητών του νομού Κορινθίας {η πρώτη συνάντηση της Ε Ε του συνδέσμου με καλή διάθεση και νέες ιδέες !!!} νομίζω ότι προκαλεί λύπηση γι αυτόν που την έγραψε. Γιατί ο Λουδοβίκος 14 ο κ. Γ@Μ@Ω και ο πρόεδρος ο λαοπρόβλητος των Κορινθίων προπονητών έχουν πάρει διαζύγιο με την λέξη αλλαγή.                            Επανέρχομαι και ερωτώ τον λαοπρόβλητο πρόεδρο των προπονητών του νομού Κορινθίας
Ερώτημα πρώτο Στους καταλόγους είναι γραμμένοι εβδομήντα μέλη Από αυτούς ψήφισαν οι πενήντα οκτώ ( 58 ) Ρωτώ να μάθω και από μένα να το πληροφορηθούν οι φίλαθλοι του νομού μας αυτοί οι δώδεκα που δεν ψήφισαν τα ονόματα τους για να δούμε γιατί δεν σεβάστηκαν το θεσμό της ψηφοφορίας. Πιστεύω εσένα τον πρόεδρο της Αλλαγής τον κατευθύνει κάποιος ...σκοταδιστής.που επιθυμεί να μη κυκλοφορούν τα ονόματα τους.
Ερώτημα Δεύτερο Ψήφισαν πενήντα οκτώ ( 58 ) και πρώτος που ήταν ο Σταύρος Μπινιάρης έλαβε  τριάντα πέντε ( 35 )  ψηφοδέλτια Επομένως; οι είκοσι τρεις ( 23 ) του είπαν όχι που σημαίνει το 40%
Αυτό το γνωρίζετε και πως το δικαιολογείτε όταν την αλλαγή που εσείς ευαγγελίζεστε δεν την ακολουθεί ένα τόσοι πολλοί.
Ερώτημα τρίτο. Μπορεί ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος  να εκτελεί και τα καθήκοντα του προπονητή. Και να απολαμβάνει προνομίων αφού χαρακτηρίζει  τον στην κορυφή της πυραμίδας των διαιτητών  αδελφή  και η επιτροπή η πειθαρχική δεν τον καλεί σε απολογία. Ενώ τιμωρεί τον Νίκο Πίλιουρα αυστηρότατα για ένα σχολιασμό που έκανε για μια διαιτησία. Ποια είναι η θέσης σας
Σας δικαιολογώ ότι δυσκολεύεστε να κρίνετε έργα και ημέρες του συνεργάτη σας που κάποτε τον είχατε και εργοδότη.
Ερώτημα τέταρτο  Αλήθεια υπάρχουν παράγοντες που οφείλουν στους προπονητές δεδουλευμένους μισθούς;Εσείς ως λαοπρόβλητος  πρόεδρος των προπονητών της Κορινθίας που ήρθατε να τα αλλάξετε όλα τι θα κάνετε στο τεράστιο αυτό θέμα.

Κύριε Πρόεδρε 

Προσωπικά πιστεύω ότι είσαστε πάντα ένας συνεργάτης του δυνατού ( Νίκας --Τσιχριτζής ) και  δεν περιμένω καμία απάντηση γιατί απλά δεν είσαστε κανένας πρόεδρος της αλλαγής αλλά συνεχιστής του σκοταδισμού που επικρατεί στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου