Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Ο πρόεδρος της αλλαγής των προπονητών ζήτησε από τον Δήμαρχο Κορινθίων να πληρώσει τα μερεμέτια των γραφείων του συλλόγου γελοιοποιώντας ότι είχε μείνει

Όλοι σκέφτονται ν αλλάξουν  τον κόσμο αλλά κανένας δεν σκέφτεται ν αλλάξει τον εαυτό του. 
                                                       Λέων Νικολάγιεβιτς  Τολστόϊ




Πριν ένα μήνα σκάρτο έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του Νέου Συμβουλίου των προπονητών  και το οποίο θα έφερνε την αλλαγή σ έναν χώρο που είναι αυτός  που εγώ από τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα αυτή την κατηγορία την σεβάστηκα όσο κανένας.

Αντίθετα διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει μεταξύ των δασκάλων του ποδοσφαίρου κανένα δέσιμο
Αντίθετα υπάρχει μια αντιπαλότητα μεταξύ των που όταν έβγαλα τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια για να φορέσω αυτά του διαιτητή  μετά του ποδοσφαιρικού παράγοντα και του ερασιτέχνη δημοσιογράφου την οποία και κατάλαβα αλλά  και ερμήνευσα Υπάρχουν προπονητές ταλέντα τα οποία δυστυχώς επειδή μόλις κάνουν την εμφάνιση των τα βλέπουμε και έτσι " αδύνατα " που είναι μερικά τα εξαφανίζουμε. Μένουν αυτοί που έχουν γνωριμίες  και υποστηρίζονται από το σύστημα. Γι αυτό όπως και στους προπονητές δεν έχουμε και ικανούς διαιτητές, αφού είναι  συγκοινωνούντα δοχεία.
Και ας πάρουμε τους προπονητές της Κορινθίας που ψήφισαν έναν εκπρόσωπο του συστήματος  που η πορεία του είναι με αυτοκρατορικά χαλιά στρωμένη. Πανίσχυρος επί εποχής Νίκα πανίσχυρος στην εποχή του Τσιχριτζή πως θα καταλάβει  το χάος που ανοίχτηκε μεταξύ της ατιμωρησίας του προέδρου --προπονητού κ. Γ@Μ@Ω και την βαρύτατη μέχρι εξόντωσης ποινή του Νίκου Πίλιουρα.  Γι αυτό όταν πήγε και συνάντησε τον Δήμαρχο Κορινθίων  ( αφού είναι πολιτικός συμπολεμιστής του μια και στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος του Πελοπίδα Καλλίρη που έδωσαν τα χέρια με τον Νανόπουλο ) του ζήτησε για το σύλλογο της αλλαγής  διάφορα που ντρέπομαι να τα γράψω
Και από την άλλη να έχουμε τον Αλέκο Πνευματικό που έχει στα 11 χρόνια και έξι μήνες που διοίκησε τον Δήμο να έχει φτιάξει δέκα τέσσερα ( 14 ) γήπεδα. Και για να μη παρεξηγηθώ στο χρονικό διάστημα που ήταν Δήμαρχος μια φορά πήγα στο γραφείο του τώρα τελευταία σε μια συνέντευξη που έδωσε. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Φαρμάκης με κατέβασε από το βήμα της γενικής συνέλευσης χωρίς δικαιολογία. όταν άρχισα να λέω αλήθειες. Μαζί με τον άλλο δημοτικό σύμβουλο Μάριο Σταματάκη που ήταν και πρόεδρο του Π Α Σ με οφείλουν 1450 ευρώ για τα διαρκείας που τύπωσα με δικά μου ευρώ. Για να μη τολμήσει κανείς ότι διαφημίζω τον Αλέκο Πνευματικό. Υπηρετώ την αλήθεια και κανένας δεν θα μπορέσει να με εμποδίσει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου