Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Η Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας διδάσκει

Αν παρακολουθείς τα τοπικά Κορινθιακά πρωταθλήματα όλα έχουν υλοποιηθεί από την αδέκαστη πειθαρχική επιτροπή της ένωσης το καμάρι μας. 



Φίλε Γιώργο




Άρθρο 18 του Κ Α Π μας τα λέει  όλα.

1. Οι ομάδες όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών, πανελληνίων των τοπικών πρωταθλημάτων, όπως και πρωταθλημάτων υποδομής, σε όλους τους αγώνες τους υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή, εφόσον ζητηθεί:

α) Τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών.

β) Κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών. Οι καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών πρέπει να είναι θεωρημένες από τον ιατρό της ομάδας και από την οικεία επαγγελματική ένωση για τις επαγγελματικές κατηγορίες και από δικαιούμενο να την υπογράφει ιατρό και την οικεία ΕΠΣ για τις Ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Για τη νομότυπη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών αρκεί η προσκόμιση στο διαιτητή του πρωτότυπου της κατάστασης υγείας και της βεβαίωσης (σε τηλεομοιοτυπία) της διοργανώτριας για την υποβολή (θεώρηση) της κατάστασης υγείας σε αυτήν. Η κατατεθείσα κατάσταση υγείας στη διοργανώτρια αποτελεί το μόνο αποδεικτικό μέσο σε περίπτωση υποβολής ενστάσεων για τυχόν αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών

Αλλά και πριν μερικά χρόνια σ ένα αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της   Προόδου Αγίου Βασιλείου και Θύελλας Κ Διμηνιου οι φίλοι της δεύτερης την ειδοποίησαν ότι νομίζω ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγίου Βασιλείου δεν ήταν σωστός ως προς την κατάσταση υγείας. Μάλιστα την Δευτέρα μετά τον αγώνα ήταν του Αγίου Πνεύματος και ο γνωστός γλωσσολόγος γραμματέας της ένωσης άνοιξε τα γραφεία της οδού Νοταρά 48 για να κάνουν την ένσταση.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου