Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ο πρόεδρος των προπονητών του Νομού Κορινθίας μπέρδεψε την αλλαγή με την παραπληροφόρηση








Η αλλαγή των προπονητών ενώθηκε με τον Λουδοβίκο 14 και συνεχίζεται ο σκοταδισμός







  • Στο παρακάτω δημοσίευμα μου
  • Στην φωτογραφία την μόνη αλλαγή που βλέπω είναι δίπλα στον Λουδοβίκο 14 αντί του ταμία Νίκο Μαργέτη να είναι ο πρόεδρος αδελφός
    του Γεράσιμος.  Και απέναντι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που μετέτρεψαν το γραφείο σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. για να νιώθουν σαν το σπίτι τους.


    Κακό ξεκίνημα κάνατε ρε παιδιά για να μας πείσετε ότι καινούργιος άνεμος επικρατεί στις τάξεις σας Πρώτα απ όλα ο συνδιοικητής της ένωσης πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος σας έγραψε στο χιόνι και δεν ήρθε να σας ψηφίσει. Και είναι ο μοναδικός που απολαμβάνει ασυλίας από την πειθαρχική επιτροπή που τον σέβεται και ούτε σε απολογία δεν τον καλεί Είναι ο μοναδικός που σε συνέντευξη που έδωσε ο υιός του Βαζέχα τον κατήγγειλε ότι δεν τον πλήρωνε όπως και συναδέλφους του και τους υποχρέωνε να κάνουν μπάνιο σε μήνες της καρδιάς του χειμώνα γιατί ήταν κομμένο το ηλεκτρικό. Διαιτητής που είναι πρώτος στην κορυφή της πυραμίδας τον χαρακτήρισε αδελφή και η πειθαρχική επιτροπή ούτε άκουσε ούτε διάβασε τίποτα. Και έδωσε εντολή στην επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές να μη ξανά σφυρίξει σε αγώνα του Π Α Σ Κόρινθος. Και η ανεξάρτητη επιτροπή που αποτελείτε από προσωπικότητες ( ανδρείκελα ) υπάκουσαν.
    Ενώ ένας άλλος ανήμπορος αφού δεν έχει μπάρμπα στην οδό Νοταρα 48 ο Νίκος Πίλιουρας έκανε κριτική σε κάποιον διαιτητή Καρμανιόλα ( Μιχάλη Καρσιώτη ) και τιμωρήθηκε με 600 ευρώ ή σε δραχμές 204.000 όσα παίρνει τον μήνα ένας εργαζόμενος.
    Θα προστατέψει τον προπονητή που του κλέψανε μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών τα δελτία δυο παικτών του. Μπορεί να μας γνωρίζει το Δ Σ των προπονητών της αλλαγής εάν υπάρχουν παράγοντες που έχουν βάλει φέσι σε συναδέλφους των;
    Και αν ένας πρόεδρος ενός σωματείου μπορεί και να ασκεί και καθήκοντα προπονητή.
    Αφήσετε λοιπόν τις φωτογραφίες και αν μπορείτε ας μας απατήσετε. Αλλά θα έχουμε άκρα του τάφου σιωπή αφού η αλλαγή μόνο στα συνθήματα υπάρχει


  • Ο Πρόεδρος της αλλαγής των Κορινθίων προπονητών μας καρφώνει μια και θεωρεί ότι με το αξίωμα που φέρει έχει το δικαίωμα να παραμυθιάζει.  



  • Makis Margetis


  • Πολύ ωραίοι οι μονόλογοι και τα αυθαίρετα συμπεράσματα όταν κάποιος δε γνωρίζει το τι συζητήθηκε σε μια συνάντηση μεταξύ ΕΠΣ και Σύνδεσμου Προπονητών νομού Κορινθίας!!! Για αρκετά από αυτά που αναφέρεται υπήρξε διάλογος . Σας ευχαριστούμε για τον ξεχωριστό τρόπο που προβάλλεται τον Σύνδεσμο μας ! Θα χαρούμε να κάνουμε και μια συζήτηση από κοντά για να απαντηθούν όλα σας τα ερωτήματα που αφορούν τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ !!!

  • Απαντά ο Νικηφόρος 

Μονόλογος σημαίνει ο λόγος που δεν απευθύνεται σε κανέναν Ή εγώ δεν ξέρω να γράφω ή ο κ. πρόεδρος της αλλαγής των προπονητών δεν ξέρει να διαβάζει. 
Γιατί φύγατε από τους συναδέλφους σας  και πήγατε δίπλα από τον κ. πρόεδρο θέση την οποία κρατούσε ο αδελφός σας. Άρα υπάρχει σημείο να με απαντήσετε.
Σας ρώτησα αν μπορεί ένας πρόεδρος να είναι και προπονητής μιας ομάδας. άλλο σημείο διαλόγου Εσείς όμως με περάσατε ότι δημοσιογραφικά είμαι στα νήπια. 
Σας ρώτησα να μάθω αν μέσα στα δώδεκα ονόματα που δεν ψήφισαν είναι και ονόματα που παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στα ποδοσφαιρικά πράγματα του νομού μας. Όχι μόνο δεν απαντήσατε αλλά είχατε και την θρασύτητα να με καταγγείλετε  ότι χρησιμοποιώ τον μονόλογο και βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα. Και σας γνωρίζω εγώ ότι μεταξύ αυτών που δεν ήρθαν να λάβουν μέρος στις εκλογές ήταν και ο πρόεδρος --Προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος που μας έχει συστηθεί ότι ονομάζεται κ. Γ@Μ@Ω  Το ίδιο πρόσωπο είναι που και εσείς κατά καιρούς συνεργαστήκατε  Και θυμάμαι ότι είχατε χαρακτηρίσατε  τον Π Α Σ Κόρινθο ως την καλύτερη ομάδα του νομού την εποχή που υπήρχε επίσημη καταγγελία του ποδοσφαιριστή Βαζέχα ότι ο φέρων όλα τα αξιώματα στον ιστορικό Π Α Σ τους άφηνε απλήρωτους και ότι έκαναν στην καρδιά του χειμώνα μπάνιο με κρύο νερό. Η στάσης σας  αυτή εμείς που ασχολούμεθα με την ενημέρωση την χαρακτηρίζουμε αβανταδόρικη 
Επίσης σας ρωτήσαμε πως είναι  δυνατόν ο συνεργάτης σας κ. Γ@Μ@Ω να χαρακτηρίζει τον κορυφαίο διαιτητή του νομού μας αδελφή και να μη τον καλούν ούτε καν σε απολογία. Και από την άλλη ο αδύναμος ( μια και δεν έχει πρόσβαση στην Νοταρά 48) Νίκος Πίλιουρας επειδή σχολίασε την διαιτησία του Μιχάλη Καρσιώτη ( γνωστό μπουρλοτιέρη των Κορινθιακών γηπέδων ) τιμωρήθηκε με 600 ευρώ όσα παίρνει ένας εργαζόμενος τον μήνα. 
Στο δημοσίευμα μου δεν ζητώ να μάθω αυτά που είπατε αλλά αυτά που έγιναν. 

Κύριε Πρόεδρε των προπονητών Κορινθίας που ευαγγελίζεστε την αλλαγή επειδή θεωρώ ότι είσαστε ο τελευταίος που μπορεί να παίξετε αυτόν το ρόλο ποτέ δεν θα σας συναντήσω. 
Και είμαι υποχρεωμένος να δικαιολογήσω αυτή την άρνηση μου και τον χαρακτηρισμό μου. 
Η οικογένεια σας πρόδωσε εν ζωή τον Νέστορα  του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Και αυτό έγινε μόλις ο αείμνηστος Σπύρος Νίκας έχασε την δύναμή του.Που σημαίνει ότι έχετε μάθει να ακολουθείτε τον δυνατό. 
Άνθρωπος με αυτή την νοοτροπία δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την αλλαγή. 
Και κάνω την παρακάτω δήλωση Ο προκάτοχος σας Γιώργος Τσουμάνης είχε περισσότερα προσόντα για να υπηρετήσει την αλλαγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου