Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Κύριε Εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Κορίνθου είσαστε ο μόνος που μπορεί να μας προστατέψετε από τα επίορκα κρατικά όργανα αν υπάρχουν ή από τους γιαλαντζί κατήγορους


Η Δημοσιογραφία δεν είναι για δημόσιες σχέσεις ούτε και να γράφουμε και να λέμε ότι θέλουμε κάνοντας αβάντα σε μαγαζί που είμαστε πελάτης Και αυτό είχε την θρασύτητα   ο ιδιοκτήτης να το πει σε ραδιοφωνική συνέντευξη  

Ξεσπά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας "Μαϊστράλι", Κώστας Βακουφτσής 
Ξεσπά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας "Μαϊστράλι", Κώστας Βακουφτσής στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Περαία Χώρα και την εκπομπή "Η ώρα του 365", με αφορμή το λουκέτο 15 ημερών και το βαρύ πρόστιμο που επιβλήθηκε στο κατάστημά του, λόγω μη τήρησης των μέτρων για την επέκταση του κορονοϊού

Αυτά είπε ο Βουλευτής Μυλωνάκης από το Βήμα της Βουλής. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αντώνης Μυλωνάκης, "Είδα με τα μάτια μου ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην επιχείρηση. Μπαίνει ξαφνικά ένα ζευγάρι της Αρχής Διαφάνειας με δύο ένστολους Αστυνομικούς. Πάγωσαν όλοι. Και ζήτησαν το σχέδιο του καταστήματος για να δουν αν βάσει των τετραγωνικών, ήταν τα ανάλογα άτομα μέσα. Το μαγαζί ήταν το μοναδικό που δούλευε. Τα άλλα ήταν άδεια. 10.000 ευρώ πρόστιμο και 15 ημέρες λουκέτο για 12 άτομα παραπάνω. Άκουσον άκουσον..."

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Μετά τα τόσα πολλά που παρακολουθήσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι μέσα στο κύκλωμα των εκβιαστών υπάρχουν και αστυνομικοί είναι υποχρεωμένος ο κ.Ιδιοκτήτης να καταγγείλει στον εισαγγελέα αυτό που είπε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη. Μα και ο δημοσιογράφος είναι και αυτός υποχρεωμένος να αναφέρει στον εισαγγελέα αυτά που άκουσε και που κατά την γνώμη μου  κινδυνεύει η έννομος τάξη αφού πρωταγωνιστούν μπράβοι προκειμένου να εξαφανιστούν οι σωστοί υπηρέτες της εστίασης. Αλλά και ο κ. εισαγγελέας ο προστάτης του αδύναμου πολίτη πρέπει και μόνος του να ζητήσει από τον κ. Βουλευτή να του γνωρίσει που παρανόμησαν τα αρμόδια κρατικά όργανα. 
Αλλά και οι  ιδιοκτήτες των άλλων μαγαζιών να μηνύσουν τον κ. βουλευτή που τους δυσφημεί  χαρακτηρίζοντας το Μαϊστράλι ότι  είναι το μοναδικό φαγάδικο  που δουλεύει ενώ τα άλλα είναι άδεια. Και πρέπει να μας πει ο κ. Βουλευτής πότε παγώνουν οι Έλληνες όταν βλέπουν αστυνομικά όργανα. 
Αυτά όλα έπρεπε να ήταν θέματα των φορέων. Και μου έκανε εντύπωση πως άφησε ο κ. Γκιώνης ο Δήμαρχος μας να ακουστούν όλα αυτά. Και μετά επαναστατούμε γιατί δεν έχουμε κόσμο αν και απέχουμε ένα τσιγάρο δρόμο από μια αγορά 5.000.000 πελατών Και αν δεν ήταν ο ερασιτέχνης ( δεν πληρώνουμε )δημοσιογράφος Νικηφόρος να τα γράψει αυτά θα είχαμε δυσφήμιση των κρατικών λειτουργών που εκτελούν συμβόλαια. Και μοναδική ταβέρνα που υπάρχει στο Λουτράκι είναι το Μαϊστράλι. Και ο πρώτος μάγκας ο ιδιοκτήτης του που τα λέει έξω από τα δόντια, Και εδώ πρέπει να τον υποχρεώσει ο εισαγγελέας να του τα πει και σ αυτόν.και να τα αποδείξει. 
Δεν έχω καμία απαίτηση από την Αστυνομική Διεύθυνση γιατί δεν διαβάζουν εφημερίδες για να μάθουν ότι ανοιχτά κατηγορούνται οι συνάδελφοι ότι εκτελούν συμβόλαια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου