Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Από το τσίρκο της γενικής συνέλευσης της ένωσης που δεν κράτησαν ούτε καν τα προσχήματα οι αρμόδιοι που γελοιοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Η τακτική συνέλευση της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας ήταν ένα φιάσκο που σημαίνει μια παταγώδης αποτυχία


 
 Η Διοίκησης της ένωσης ευχαριστεί τον πρόεδρο του Ισθμιακού που παραχώρησε την ακατάλληλη αίθουσα που είναι επάνω στην παλαιά εθνική οδό και οι ήχοι των οχημάτων καλύπτουν τις παραφωνίες του Λουδοβίκου 14 και του επιμελητή --γλωσσολόγου. ( ο τρίτος στην φωτογραφία μπήκε για να γίνει η αλατιέρα και να υπάρχει ισορροπία )


Μιχάλη Τσιχριτζή ή Λουδοβίκο 14 ή Εικονικέ ή Μεγάλε Δωρητή 

Ο Γιώργος Τριαντάφυλλος  που σ αυτόν οφείλεις τις θριαμβευτικές  εκλογικές σου επιτυχίες  και που τον βάφτισες και αχάριστο  συγκεκριμένα σε ρώτησε 

Για τον αντιπρόεδρο Γιώργο Πετρόπουλο  Τον είχατε ένα πολύ μεγάλο διάστημα στην αφάνεια και δεν γράψατε πουθενά ότι ο δεύτερος στην ιεραρχία ενώ εσείς δεν τον συναντάτε ούτε στα όνειρα σας συνεχίζετε να τον γράφετε και στην σύνθεση του Δ Σ της Ένωσης και στις επιτροπές Ενώ απουσιάζει.
Και μετά από δικά μου γραπτά ( όχι που τα δώσατε και καμία σημασία ) στα μουλωχτά βάλατε τον ειδικό επιστήμονα επί θεμάτων ποδοσφαίρου κ. Παπαϊωάννου στην θέση του χωρίς να γραφτεί το παραμικρόΑυτή την ερώτηση σας έκανε ο αχάριστος ευεργέτης σας και εσείς τον γυρίσατε στο τσάμικο ( παλιά τέχνη κόσκινο )
Και για το οικονομικό  Σας είπε ο αχάριστος ευεργέτης σας για μια οικονομική ενίσχυση που χάθηκε στα γραφεία της ένωσης. Εσείς αντί  να του κάνετε ερωτήσεις  έπρεπε να του πείτε ότι αυτά που λέτε είναι μυθεύματα και να ανακαλέσετε τώρα γιατί θα πάω στον εισαγγελέα. Κουνήσατε μόνο το πρόσωπο σας και σταματήσατε γιατί το θέμα καίει. 
Αλλά υπάρχει και συνέχεια με το κόλπο των δανείων και βοηθημάτων που τώρα ήταν 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄
ΑΡΘΡΟ

1.
11. ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
15.130
9.000
Έχουμε μια υπέρβαση 6.130 το 68% αστείο ποσόν 
Ενώ στις εκλογές του 2017 είχαμε 


11. ∆ΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 22.059 χορηγηθέντα   9.000 προγραμματισθέντα 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος



Εδώ έχουμε  μια υπέρβαση του ποσού που είχε προγραμματιστεί κατά 145% που είσαστε υποχρεωμένος κυρ Νίκο να δικαιολογήσετε πως έγινε Και επειδή όλες σας οι κινήσεις πάσχουν και φτάσαμε στο τραγικό φινάλε Και εδώ  ξεσκεπάζεται ο θριαμβευτής των εκλογών και δικαιώνεται ο ηττημένος  ο γιατρός Γκουρβέλος. 
Εδώ έχουμε 22.059 ευρώ ή δραχμές 7.500.000 και που έχουν δοθεί ως Δάνεια και ως βοηθήματα Σε υπαρκτά σωματεία. Πριν συγκληθεί η τακτική γενική συνέλευση  πρέπει να δοθούν τα ονόματα των σωματείων που πήραν  δάνεια και βοηθήματα Εδώ όμως δεν τελειώνει το θέμα. γιατί έχουμε και συνέχεια. Επειδή η ένωση από πονηράδα δεν δημοσιεύει τις ποινές σωματείων και παραγόντων 
Τώρα αν υπάρχουν ονόματα που έχουν τιμωρηθεί και έχουν πάρει δάνειο ή βοήθημα υπάρχει ΄πρόβλημα γιατί χρωστώ παίρνω το δάνειο ή βοήθημα και το συμψηφίζω. 

Δάνειο είναι ένα ποσό το οποίο δίνει ο Α στον Β και έπειτα ο Β του το επιστρέφει σιγά σιγά σε δόσεις

Μιχάλη Τσιχριτζή 

Γελοιοποιήσατε το αξίωμα του προέδρου της ένωσης όπως είχατε κάνει και με την θέση του προέδρου του Π Α Σ Κόρινθος που με απάτη πήρατε και αρχίσατε να μοιράζετε πρωταθλήματα  και προνομιούχες θέσεις και να βάζετε στο ταμείο της ομάδας έναν εικονικό τιμολόγιο 9.000 ευρώ. 
Ενώ έπρεπε να είχατε αποβληθεί  από το ποδόσφαιρο σας ψήφισαν και πρόεδρο της ένωσης γιατί κρύψατε το εικονικό τιμολόγιο για να "αρπάξετε " την θέση του προέδρου Γιατί αν αυτό το γνώριζαν οι παράγοντες ούτε βοηθό φαροφύλακα δεν θα σε ψήφιζαν στην Αντίπαρο. Αλλά εμείς  έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς και δεν θα τους κλείσω μέχρι που θα βασανίζετε το  ποδόσφαιρο της Κορινθίας  που λόγο κατασκευής το μισείτε 

Τάκη Βράκα επιμελητή του Μπαμπινιώτη σε θέματα γλωσσολογίας αυτοδίδακτο να παίρνει μόνος του αποφάσεις τι ψήφισε η γενική συνέλευση. 

Αυτά που κάνατε στη συνέλευση της ένωσης πρέπει να κυκλοφορήσουν στα πανεπιστήμια τα σοφά λόγια που είπατε. Μπορείτε να ψηφίζετε με τρεις τρόπους Λέγοντας ΝΑΙ  ή λέγοντας ΟΧΙ ή ΛΕΥΚΟ Επειδή όμως βλέπω ότι έχουν φύγει οι 35 ψηφίζουν ναι και όχι ο Άγιος Γεώργιος. 
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φώναζες τόσα σωματεία αφού θα ψήφιζαν οι παράγοντες που εσύ επαναστατικό  δίκαιο είχες αποφασίσει. 
Η Δευτεριάτικη παρουσία σου εκεί στο δρόμο αίθουσα πρόσβαλες την δημοκρατική έννοια των διαδικασιών των εκλογών που εγώ αισθάνθηκα ντροπή για λογαριασμό σου. 
Τον διοικητικό απολογισμό τον έχω κάνει διάτρητο και προκαλώ αυτούς που θίγω να με οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου