Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Φτάσαμε στην υπερβολή να φωνάζει ο κ. Γ@Μ@Ω ότι αδικείται Μαύρο χιούμορ

Δημήτρης Μπίτσιος ( Φρίμης ) έκανε τον κ. Γ@Μ#Ω έναν απλό οδηγό του Λουδοβίκου 14 Σκέτη αποκαθήλωση 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963



Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να καταγγείλουμε την αλλοίωση του αποτελέσματος για το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας με το Χιλιομόδι με αποκλειστικό υπεύθυνο τον "ΕΚΔΟΡΕΑ" Διαιτητή Ρούσσο και τους Διαιτητοπατέρες που τον προστατεύουν.
Το γκολ του Χιλιομοδίου όπως φαίνεται και στο βίντεο είναι οφσάιντ, γκολ στο οποίο έκρινε και τον νικητή,αφού ο "επιστήμονας" διαιτητής δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στο 88ο λεπτό σε χέρι αμυνόμενου παίκτη του χιλιομοδίου όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο .
Ξεφτυλιζεστε ...
Ο εν λόγω διαιτητής δεν θα ξανά σφυρίξει αγώνα της ομάδας μας .
ΥΓ: ο πρωταθλητής θα ανακηρυχθεί τέλος Μαΐου

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αξιότιμε κ. Γ@Μ@Ω θυμάσαι τι μου είπες όταν έβγαινα από το Θώδειο Στάδιο μετά τον αγώνα Ολυμπιακού Λουτρακίου  και του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος;
Και επειδή γνωρίζω ότι έχεις ασθενή μνήμη επαναλαμβάνω τα από εσένα λεχθέντα που θα μπορούσες να ακούσεις στην παλαιά Τρούμπα : " Έφαγες την Π@@τσα  σου " Βέβαια εγώ δεν θα κατέβω στο επίπεδο σου που είναι δαπέδου. Αλλά με στοιχεία θα αποδείξω δεν έχεις το δικαίωμα να ομιλείς.
Γιατί κατέκτησες το πρωτάθλημα τσαλαπατώντας τους κανονισμούς και τις διατάξεις του αθλήματος
Και το αποκορύφωμα ήταν ο σκηνοθετημένος τηλεοπτικός μηδενισμός και η διακοπή των πρωταθλημάτων βάσει ενός σκηνοθετημένου τραυματισμού του παράνομα ευρισκόμενο στο χώρο της Διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση Και ενός εγγράφου της Αστυνομίας που ποτέ δεν είδαμε μα να είσαστε βέβαιοι ότι θα το δούμε γιατί στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία.
Ναι το τέρμα που πέτυχε ο Ατρόμητος ήταν οφσάιντ  Και δεν σας έδωσε ένα πέναλτι. Μήπως θυμόσαστε το πέναλτι που σας έδωσε εναντίον σας ο διαιτητής  Νεοφυτιάδης  στον αγώνα με τον Πέλοπα προκειμένου να βγει αυτός πρωταθλητής και όχι η Κόρινθος 06.Η μπάλα δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε για αυτή την ποινή 
Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και εσείς έχετε χάσει την δύναμή σας αφού ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ένωσης σας οδήγησε στη θέση του οδηγού του Λουδοβίκου 14. Και μη ξεχνάτε ότι ο Βου αντιπρόεδρος αμφισβήτησε τον ανδρισμό των διαιτητών. Και αυτό το ξέχασε ακόμα και ο πανίσχυρος πρόεδρος των διαιτητών και κάνει δημόσιες σχέσεις με τον υβριστή του κλάδου των. Να καταθέσει τα όπλα ο κήρυκας της νομιμότητας Χρήστος Βλαχοπάνος και να υποταχθεί στον υβριστή του καταλαβαίνετε ότι σας έχουν για πλάκα. Και βάζουν στοίχημα πότε θα φορέσετε το καπέλο του οδηγού του κυρ Μιχάλη . Ναι το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάη Εσείς θα είσαστε πρόεδρος μέχρι τότε; Γιατί τους τέως ποδοσφαιριστές σου Βαζέχα και Γεωργίου θα ακολουθήσουν και άλλοι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου