Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Πρόεδρε Γιώργο Δέδε: διάβασε με προσοχή αυτά που γράφω και πάρε τις αποφάσεις σου

Ανοίγω τον φάκελο Ολυμπιακός Λουτρακίου και κάνω προτάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Δέδες



Παρακολουθούσα τον αγώνα του Ολυμπιακο Λουτρακίου με τον Πανκαμαριακό και βλέποντας ότι υπάρχει κάτι να κινείται ( ουδόλως έχω επηρεαστεί από την νίκη της ομάδας με 5-0)
Έκανα μια αναδρομή πριν δεκαπέντε  χρόνια. που βλέποντας να ανεβαίνει η ομάδα στην τέταρτη εθνική Κατηγορία  και με αυτή την την διοίκηση της πλάκας δεν θα μπορεί να φέρει σε πέρας φώναξα τις διοικητικές κεφαλές που όπως εκ των υστέρων διαπίστωσα με δούλεψαν και μάλιστα σε βαθμό που με κατεβάζει σαν να μη είχα μυρωδιά από ποδόσφαιρο.
Αφού  ο κ. Μαυρογόνατος σύμβουλος  του Ολυμπιακού και διευθυντής της πολεοδομίας   τον Μάιο του 2004 λίγες μέρες μετά την δική μας συνάντηση  είπε σε γενική συνέλευση της ομάδας :

 Επιστρέψαμε στα εθνικά πρωταθλήματα Βάλαμε στόχους σαν διοίκηση και πρωταρχικός μας ήταν η οικονομική εξυγίανση την οποία και πετύχαμε.
Και όταν τα έλεγε αυτά όχι μόνο εγώ αλλά και αυτός θα γνώριζε αλλά και δεν γνώριζε κανένα στοιχείο δεν του έδινε το δικαίωμα να πει αυτά που αποδείχτηκαν ήταν όλα ανακριβές 
Και όταν αυτά τα έλεγε ο κ. Διευθυντής Πολεοδομίας  υπήρχε ένα τεράστιο φαγοπότι από τα έσοδα της ομάδας που ήταν τεράστια.

Με αρχηγό επικοινωνίας τον Δημοσιογράφο Γιάννη Λάμπρου και "επιθυμία "του τότε δημάρχου φαγώθηκε ο Ανδρέας Σιώκος από τους καθαρόαιμους επαγγελματίες παράγοντες του ποδοσφαίρου για να οδηγήσουν την ομάδα σε διάλυση 
                       



Οι δημοσιεύσεις με την επιστολή της κ, Μαριλένας Μπολέτη μαζί με το τρίπτυχο της εφημερίδας έγιναν 13 5 2005. Μου αρέσει ο επίλογος της κ. Μπολέτη που γράφει για τον άντρα της
" Εν πάση περιπτώσει αυτή την φορά υπάρχει ένας άνθρωπος που λέγεται Γιάννης Μπολέτης και ο οποίος σε αντίθεση με τον κ. Σιώκο εαν θελήσει μπορεί να προσφέρει πνοή στην ομάδα και να φέρει τον φίλαθλο κόσμο ξανά στο γήπεδο"
Μετά από αυτό το δημοσίευμα και άλλα πολλά στις 17 Ιουνίου του 2005 συνήλθε το Δ Σ του συλλόγου ο κ. Μαυρογόνατος είπε ότι πρέπει να γίνει γενική συνέλευση όπως και αποφασίστηκε για τις 26 Ιουνίου του 2005 .Και εκεί ο ένας συναγωνιζόταν τον άλλον ποιος  θα φανεί πιο πατριώτης για να σκεπάσει τις οικονομικές ανωμαλίες που είχαν γίνει
Και εδώ υπάρχει κάτι πρωτόγνωρο Κατηγόρησαν τον Ανδρέα Σιώκο ότι παρέμεινε στη θέση του προέδρου για να δώσει ελευθέρας στο παιδί του Ηλία Σιώκο χωρίς να πάρει ο Ολυμπιακός μονόλεπτο. . Ενώ ο κ. Διευθυντής Πολεοδομίας είχε πάρει προσωπική  επιταγή 15.000 ευρώ του αδελφού του παίκτη. για να μείνει ελεύθερος. Όταν για την μεταγραφή του Νίκου Κουσκουνά που έπαιζε στην Εθνική Νέων πήρε η ομάδα το ευτελές ποσόν των 20.000 ευρώ. Για να βγάλεις θλιβερά συμπεράσματα γεν χρειάζεται να διαθέτεις ποδοσφαιρικές ικανότητες. 
Και αβίαστα ο άσχετος καταλαβαίνει γιατί από τα σαλόνια δεν οδηγήθηκε στα αλώνια αλλά στα χωράφια που μόνο για οικόπεδο για στάνες κάνουν. 

Το πρακτικό που ζητά την διαγραφή μου κ. Γιώργος Μαρίνης για απρεπή συμπεριφορά 


Ο κ. Μαυρογόνατος κατέθεσε δήλωση του κ. Ρεντούλη όπου αναφέρει ότι θα χορηγήσει 30.000 ευρώ σε διάστημα πέντε (5) ετών πέραν αυτών που καταβάλλονται από το ΣΠΑΚ για τις εισφορές που δεν έχουν γραφτεί στα βιβλία. Η Γενική Συνέλευση έκανε την πρόταση ομόφωνα δεκτή. 
Ο διευθυντής της πολεοδομίας κ. Μαυθρογόνατος καταθέτει μια δήλωση πρωτοφανή ( κάλυψης αυτών που έκαναν τις βούτες ) και το σώμα έκανε δεκτή την εισήγηση ομόφωνα Αίσχος γιατί η ντροπή χάθηκε.  
.
Και ο κ. Ι Αντωνίου κατήγγειλε ότι η χρονιά που ο κ. Μαυρογόνατος υπερηφανευόταν για την εξυγίανση δεν υπήρχε εξελεγκτική επιτροπή άρα η γενική συνέλευσης σύμφωνα με το καταστατικό ήταν άκυρη

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Δικαιώθηκα  σ όλα Ο Ολυμπιακός  Λουτρακίου στην κυριολεξία διαλύθηκε. Και αν δεν ήταν ο Γιώργος Δέδες που οι συμπέθεροι δυο φορές τον μαύρισαν στις Δημοτικές εκλογές.
Που παρουσία μου του είπε κορυφαίος Δικηγόρος της Αθήνας βλέποντας τα στοιχεία που αφορούσαν τον Ολυμπιακό Λουτρακίου  να φύγει τρέχοντας.
Που τον βρήκε στην δεύτερη κατηγορία και να διασύρεται.
Και όμως έμεινε και πάλεψε μόνος του χωρίς την βοήθεια κανενός. Και από αυτούς που τον διέλυσαν δέχτηκε κριτική αντί να εξαφανιστούν.

Πρόεδρε του Ολυμπιακού Λουτρακίου

Για να κάνεις τον Ολυμπιακό μεγάλο  μπορείς να το πετύχεις μόνο όταν θα οργανωθείς Γιατί μια ποδοσφαιρική ομάδα και σχολική να είναι έχει έξοδα και μόνος κανένας δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Κάνε συνεργάτες ανθρώπους που θα πιστέψουν πρώτα σε σένα  Στο πρακτικό που δημοσιεύω υπάρχει εισήγηση του Γιώργου Μαρίνη να με διαγράψουν από μέλος του Ολυμπιακού για απρεπή  συμπεριφορά. Γιατί τους έγραφα την πορεία της ομάδας προς την καταστροφή. Και αν δεν ήσουνα τώρα η ιστορική ομάδα θα ήταν ανάμνηση.  Οι συνεργάτες σου και οι έμπιστοι σου δεν πρέπει να αλλάζουν στρατόπεδα όπως τα πουκάμισα Παράδειγμα περίτρανο ο αθλητικός δικαστής Φάνης Σιτές που αλλάζει σύμφωνα  με το αξίωμα που θα πάρει.
Και άλλους συμβούλευσαν αλλά δεν μ άκουσαν και τώρα τα έχασαν όλα. Αν δεν οργανωθείς σταματήσετε να ασχολείσαι με το άθλημα. Μια και την ζημιά όπου την σταματήσεις έχεις κέρδος.
Μπορεί να μη έχουμε ούτε καλημέρα αλλά δεν μπορώ να κρύψω τον αγώνα σου αφού πιστεύω στην αλήθεια και στην δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες  από τον Χριστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου