Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Άγιοι Θεόδωροι : Μια καινούργια σωστή ομάδα ανατέλλει στο πεθαμένο Κορινθιακό ποδόσφαιρο

Ο ηγέτης είναι αυτός που βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι, που βλέπει μακρύτερα από τους άλλους και που βλέπει πριν από τους άλλους.


Τον Παντελή Κολλιάκο τον έχω μια αδυναμία για τρεις λόγους  
Ο Πρώτος  Τον αδίκησα γιατί θα μπορούσα να τον είχα πάρει στην Α Ε Κ και από εκεί η πορεία του θα ήταν εύκολη για την Ευρώπη.
Ο Δεύτερος Εκτιμούσα πολύ τον πατέρα του που ήταν ένας λεβέντης σ όλα 
Ο τρίτος Τον έχω παρακολουθήσει από τα πρώτα βήματα του στο νέο πόστο αυτό του προπονητή 

Θυμάμαι ότι  όταν ανέλαβε για πρώτη  να προπονήσει ομάδα ήταν αυτή του  Ισθμιακού  που τότε αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Τον  ανεβάζει στην πρώτη κατηγορία και τον διατηρεί στις πρώτες θέσεις 
Και αναλαμβάνει ομάδες και επιτυγχάνει να παίρνει από τους παίκτες το Μάξιμο της απόδοσης των. Και τώρα προπονεί μια ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα την δεύτερης κατηγορίας  της Κορινθίας. Και που ομολογώ πηγαίνω και την παρακολουθώ γιατί παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν δημιουργεί εντάσεις. Ναι καλά καταλάβατε αναφέρομαι στην ομάδα των Αγίων Θεοδώρων Που κληρώθηκε για το κύπελλο της Κορινθίας να παίξει με τον ιστορικό Πέλοπα Κιάτου. Στο πρώτο ημιχρόνιο αν είχαν αξιοποιηθεί οι ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του Κολλιάκου ( μεταξύ αυτών και ένα πέναλτι) το παιχνίδι θα είχε κριθεί από τα πρώτα τριάντα λεπτά. 
Σήμερα η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων   πρέπει να είναι μέσα στις πρώτες καλύτερες ομάδες της Κορινθίας. με δυο τρεις μεταγραφές είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσει ακόμα και πρωτάθλημα να κατακτήσει.στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. 
 Ντρέπομαι να ασχοληθώ με την διαιτησία του αγώνα . 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου