Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Ανδρέα Ντούλη πολύ γρήγορα θα καταλάβεις που σε οδήγησαν

Έγραψε ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ

Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος 



Ανδρέα Ντούλη ποτέ δεν έκανα τον έξυπνο στη ζωή μου. Είμαι σε θέση να ζητήσω συγνώμη και από
ένα παιδί πέντε χρονών Αλλά δεν ανέχομαι να με δουλεύει κανένας και μάλιστα όπως η αφεντιά σου. Που έχεις την θρασύτητα να μας το παίζεις αντικειμενικός εσύ που συνεργάζεσαι με τον Δημήτρη Γκρούτση που τον έχεις και αντιπρόεδρο. Αφού γνωρίζεις ότι αυτός που παριστάνει τον πατέρα των διαιτητών της Κορινθίας είναι παράνομος στο χώρο της διαιτησίας. Αφού διετέλεσε γενικός αρχηγός του Π Α Σ Κόρινθος. το 2009 Επομένως ξέχνα το αντικειμενικός και βάλε μπροστά σου την ταμπέλα του πειθήνιου οργάνου του Μιχάλη Τσιχριτζή.

Ορισμός Διαιτητών του αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Σαρωνικός 
Διαιτητής Φραντζής 
Ορίζεις τον διαιτητή Φραντζή του παραπάνω αγώνα  ενώ γνωρίζεις την ποδοσφαιρική περίοδος 2017-- 2018 για να βγει πρωταθλητής ο Π Α Σ Κόρινθος ο διαιτητής αυτός σε δυο αγώνες ( Π Α Σ Κόρινθος --Αστέρας Δερβενίου  και Παννεμεατικός --Π Α Σ Κόρινθος ) έκανε αίσχη. 
Αλλά ας έρθουμε και στα σημερινά. Που για να καλύψει τους κλέφτες των δελτίων των ποδοσφαιριστών της Θύελλας Πετρίου έκανε τον αγώνα ενώ καθήκον είχε να φωνάξει την αστυνομία. Και αυτό το γνώριζε  καλύτερα απ όλους ως αστυνομικός υπάλληλος Και το διαιτητικό λουλούδι αντί να το εξαφανίσεις μετά την κλοπή τον ορίζεις διαιτητή στον αγώνα για το Κύπελλο μεταξύ  της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων και του Πέλοπα που ο εκλεκτός σου στα τρία πέναλτι που έγιναν υπέρ Αγίω σφύριξε το ένα. Και συνεχίζεις να τον δικαιώνεις αφού τον όρισες για να βγάλει νικήτρια την ομάδα του Π Α Σ Και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί  στην ευχάριστη . 
Ο Τσιχριτζής θα φύγει αυτό είναι βέβαιο. Το ατύχημα είναι που θα πάρει μαζί του και ανθρώπους του ποδοσφαίρου που κάποτε ήταν σωστοί. Δεν ασχολούμαι με τους άλλους ορισμούς γιατί αισθάνομαι μόνο μ αυτόν αηδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου