Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Μα κανένας δεν επαναστατεί με τον κ. Γ@Μ@Ω τον υβριστή.

Αυτά που κάνει ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος  ο κ. Γ@Μ@Ω δεν ντροπιάζουν το ποδόσφαιρο αλλά τον πολιτισμό της Κορινθίας 
                                                                                      

Τοῦ Διογένη πιάσετε ἀμέσως τὸ φανάρι,
κι᾿ ἐλᾶτε νὰ γυρέψουμε κανέναν ἀρχηγό·
.Γιὰ τὰ πρωτεῖα ξεψυχᾷ κάθε Ρῳμιὸς λεβέντης,
μόνον αὐτὸς πρωθυπουργός, μόνον αὐτὸς 
 αφέντης                          Σουρής                          

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
     ΣΙΤΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
                                              
Ντροπη και αηδια για το λουλουδι της β εθνικης. Επειδη στην ελλαδα τα κοζια στο ποδοσφαιρο αλλαζουν γρηγορα , ο αβροβατης διαιτητης θα σφυριζει μονο σε παιδικα παρτυ. 
Ο προστατης του σε 6 μηνες θα εξαφανιστεί  
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

 Ο κ. Γ@Μ@ω :Ντροπή και αηδία για το λουλούδι της Β εθνικής  Ο  πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος χαρακτηρίζει τον διαιτητή Ρούσο λουλούδι που προκαλεί ντροπή και αηδία  Ενώ ο διαιτητής Νεωφυτιάδης ο διαιτητής Καλαράς ο διαιτητής Φραντζής ο διαιτητής Καρακάσης ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος ο διαιτητής Χονδρόπουλος ο διαιτητής Ψυχογιός όταν σφυρίζουν αγώνες του Π Α Σ Κόρινθος μοιράζουν και βίους αγίων Γιατί αν γράψω τι έχουν κάνει υπέρ της ομάδας του κ. Γ@Μ@Ω θα ήθελα πολλές κόλλες Δικαιολογώ τον πρόεδρο του Π Α Σ Κόρινθος γιατί πρώτη φορά όχι δεν τον αδίκησε αλλά δεν τον ευνόησε η διαιτησία. Αλλά όλα στη ζωή έχουν την πρώτη τους φορά. .                                                                                                                                                                                  Ο κ. Γ@Μ@ω :   Επειδη στην ελλαδα τα κοζια στο ποδοσφαιρο αλλαζουν γρηγορα , ο αβροβατης διαιτητης θα σφυριζει μονο σε παιδικα παρτυ. 
Ο προστατης του σε 6 μηνες θα εξαφανιστεί                                                                                                                                                                                                     
Εδώ ΄έχουμε διασυρμό του διαιτητή αφού ο κ. Γ@Μ@Ω από την μια τον απειλή ότι με την αλλαγή των καταστάσεων ο ακροβάτης ( και όχι αβροβάτης ) διαιτητής θα σφυρίζει μόνο σε παιδικά πάρτι μια και ο προστάτης του θα έχει εξαφανιστεί. Εδώ δεν έχουμε δυσφήμιση του αθλήματος της επιτροπής και του διαιτητή αλλά εξευτελισμό των πάντων Γιατί ο υβριστής και όχι ο δυσφημιστής είναι μόνιμος επισκέπτης της μεγάλης Πύλης. Οι πληροφορίες λένε ότι χρησιμοποιεί το γραφείο του προέδρου όταν αυτός απουσιάζει. 

Ο κλόουν συνοδεύει το δημοσίευμα  
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Ευτυχώς που στην πειθαρχική επιτροπή μπήκε ως τρίτο μέλος ο κ. Φάνης Σιτές που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και θα αναγκάσει την επιτροπή να καλέσει σε απολογία τον  κ. Γ@Μ@Ω Εκτός και αν δεν προλάβει και δει ο αθλητικός δικαστής νωρίτερα την πόρτα της εξόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου