Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα σκηνοθετήσει τη Λένα Κιτσοπούλου στο Εθνικό Θέατρο

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης Μπισμπίκης"

Μετά τις επιτυχίες των παραστάσεων «Άνθρωποι και ποντίκια» και «Πατέρας», ο Βασίλης Μπισμπίκης θα ανεβάσει την επόμενη σεζόν στο Εθνικό την «Έντα Γκάμπλερ» του Ίψεν, με τη Λένα Κιτσοπούλου στον ομώνυμο ρόλο.


Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα ανεβάσει την επόμενη σεζόν στο Εθνικό Θέατρο την «Έντα Γκάμπλερ» του Ίψεν, με τη Λένα Κιτσοπούλου στον ομώνυμο ρόλο.

Μετά τη συνεχόμενη επιτυχία, για δεύτερη χρονιά, της παράστασης «Άνθρωποι και ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ στον Τεχνοχώρο Cartel, την επίσης επιτυχημένη διασκευή - μεταγραφή και σκηνοθεσία του «Πατέρα» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ στο Θέατρο «Αποθήκη» στου Ψυρρή, και ενώ βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας της δικής του εκδοχής του θρυλικού έργου του Αλέκου Γαλανού «Κόκκινα φανάρια», και πάλι στο Cartel, ο Βασίλης Μπισμπίκης κάνει τις τελευταίες συνεννοήσεις για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο Εθνικό Θέατρο.

Μια απορία του  Νικηφόρου 
Στα πρώτα βήματα του συνάντησα τον Βασίλη Μπισμπίκη χωρίς να γνωρίζω ποιος ήταν. Και ενώ ήμουνα έτοιμος να φύγω έφυγα όταν πρώτος έφυγε αυτός. Και νομίζω ότι γλυκοχάραζε. Εγώ ο πολυλογάς άκουγα  έναν προικισμένο άνθρωπο. Αυτό το πνευματικό κεφάλαιο κύριε Δήμαρχε δεν το έχετε ανάγκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου