Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Πρόεδρε της Θύελλας Πετρίου χάσατε την ευκαιρία να μείνετε στην ιστορία

Για να βρεις ποιος σε εξουσιάζει, απλώς σκέψου ποιος είναι αυτός που δεν επιτρέπεται να κριτικάρεις.

        

Άκουσα με πολύ μεγάλη προσοχή αυτά που είπατε και ήταν μερικά από αυτά που έγραψα γιατί αν τα λέγατε  όλα δεν θα είσαστε  φίλος του Τσιχριτζή για να σας στείλουν τον Φραντζή για να σας
γελοιοποιήσει  Γιατί κ. πρόεδρε ο διαιτητής σας εξέθεσε ανεπανόρθωτα.
Μετά την λήξη του αγώνα πήγατε να εξακριβώσετε αν ο κ. Διαιτητής είχε υπηρεσία; Τώρα μπορεί να σας παρουσιάσει ο κ. Βλαχοπάνος ότι ήταν αρχηγός σε κάποιο επεισόδιο και αν δεν ήταν κινδύνευε η Δημοκρατία . Εδώ ο πρόεδρος  διέκοψε ολόκληρα πρωταθλήματα για ένα σκηνοθετημένο τραυματισμό του παράνομου ευρισκόμενου στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση  και με έγγραφο της αστυνομίας  που ποτέ δεν είδαμε .
Ο Νικηφόρος ο ερασιτέχνης Δημοσιογράφος ( ερασιτέχνης όχι στη γραφή αλλά γιατί δεν πληρώνουμε γι αυτά που γράφω) έστειλε καταγγελία στον υπουργό και αναφέρει τις πράξεις και παραλείψεις του διαιτητή που είναι αστυνομικός υπάλληλος.
Εσείς ως υπεύθυνος ηγέτης ενός σωματείου που όπως είπατε το διοικείται είκοσι χρόνια εκτός από την αστεία συνέντευξη που δώσατε σ ένα Λυκόπουλο της Κορινθιακής Δημοσιογραφίας τι άλλο κάνατε;

Τι έπρεπε να κάνετε αν υπηρετούσατε τα λόγια του Πιττακού του Μυτιληναίου  " Αρχή άνδρα δείκνυσι " Η εξουσία  δείχνει τον άνδρα.

Μόλις μάθατε ότι έχουν κλέψει τα δελτία των παικτών σας έπρεπε να πάρετε την εξουσία στα χέρια σας γιατί κινδύνευε η ιστορία της ομάδα σας. Και να βάλετε τον διαιτητή στην  γωνία και όχι αυτός εσάς.   Να φωνάξετε την αστυνομία και να της παραδώσετε το υλικό γιατί ήταν βέβαιο ότι θα υπήρχαν τα αποτυπώματα του  κλέφτη Αυτά πήγε να καλύψει ο διαιτητής
Τι κάνατε απ όλα αυτά ;Μια συνέντευξη σ ένα Λυκόπουλο της Δημοσιογραφίας που δεν σας έκανε μια ουσιαστική ερώτηση
Και θα μένατε στην ιστορία ο επαναστάτης πρόεδρος που ξεσκέπασε μια κλοπή που έγινε στον ιερό χώρο των αποδυτηρίων των αθλητικών δικαστών του αγώνα.
Και δεν κάνατε τίποτα απ αυτά γιατί δεν τολμάτε να πιστέψετε ότι ο εικονικός  πρόεδρος της ένωσης είναι η αιτία όλων των δεινών Δεν τολμάτε να κάνετε το παραμικρό γιατί ψηφίσατε τον νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου