Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Σχολιάζουμε αυτόν τον αγώνα με χιουμοριστική διάθεση

Ζευγολατιό --Ολυμπιακός Λουτρακίου 



Όταν πρόεδρος της ιστορικής ομάδας ήταν ο βιομήχανος ξυδιού τότε που έπεσαν επάνω του οι
πάντες αλλά παρέμεινε το ψηφοδέλτιο Νέα Πορεία που αρχηγό είχε τον Παναγιώτη Λαμπρινό που σήμερα συμπτωματικά είναι προπονητής  της ομάδας του Α Ο Ζευγολατιού. και επάξια κατέχει  την ένατη θέση  επί συνόλου 16. Εδώ έχω θαυμάσει την αποφασιστικότητα του άλλοτε προέδρου Πισιμίση που ενώ δεν άκουσε κανέναν κήρυξε ανένδοτο στο Τατούλη --Τσιχριτζή --Πρέδρου της Ε Π Ο Με αποτέλεσμα

να βγάλει τον Τσιχριτζή πρόεδρο και να σαρώσει όλους τους τίτλους Το παράδειγμά του μιμήθηκαν και άλλοι αντιστασιακοί όπως η οικογένεια του Άγγελου Μαργέτη ο Δημήτρης Φλεβάρης και τώρα τελευταία  ο επικεφαλής μαζί με τον γιατρό Γκουρβέλου του ψηφοδελτίου στις εκλογές του 2013 ο γιγάντιος παράγοντας του ποδοσφαίρου Φάνης Σιτές. Που ο άνθρωπος μιλούσε για αλλαγή αλλά εννοούσε τον Τσιχριτζή Εμείς κάναμε το λάθος. 
Και από την άλλη έχουμε τον ιστορικό Ολυμπιακό που ο Φανούλης είναι κολλητός του προέδρου Δέδε Και όμως με τις αδικίες των διαιτητών σήμερα κινδυνεύει να υποβιβαστεί Και να φωνάξουμε μ όλη την δύναμη της φωνής μας  Ζήτω ο εικονικός Μιχάλης  Τσιχριτζής  που ακόμα και ποντικούς στα αποδυτήρια των διαιτητών εισήγαγε  Και ενώ θα μπορούσε να τους πιάσουν τα όργανα του τους άφησαν να φύγουν.Πέσαμε σε  Φιλόζωοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου