Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Μα κάποιος δεν θα τολμήσει να απαντήσει;


Αντί να αγαπάς τους εχθρούς σου, προσπάθησε να συμπεριφέρεσαι καλύτερα στους φίλους σου.



Διαβάζοντας του Αρχαίου συγγραφέα Φιλήμονα τα λόγια " Άνθρωπος δίκαιος είναι όχι εκείνος που
δεν αδικεί αλλά εκείνος που ενώ μπορεί να αδικήσει δεν θέλει να αδικήσει " ανεβαίνει η εκτίμηση μου προς το πρόσωπο του αδέκαστου Φάνη Σιτέ που για να ελέγχει αν απονέμεται σωστά η δικαιοσύνη Και γι αυτό άφησε να περάσουν δυο χρόνια και αψηφώντας τα σχόλια του Νικηφόρου θυσιάστηκε για την  δικαιοσύνη και άλλαξε στρατόπεδο..
Και θέλω να μελετήσουμε αυτή την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής μαζί για να δείτε από μια την θυσία του κορυφαίου παράγοντα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Η απόφαση

Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΦΡΑΝΤΖΗ Ι. στο Φ/Α  της 7.12.2019 στον αγώνα ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος  του προέδρου του Σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ Κεφάλα Σπύρου και επιβάλλεται χρηματική ποινή πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 12β σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου 11) 

Πως έφτασε η πειθαρχική  επιτροπή να δικάσει τον Σπύρο Κεφάλα πρόεδρο της Θύελλας Πετρίου πιστό φίλο του Μιχάλη Τσιχριτζή,  που αν αυτά που είπε σε μια συνέντευξη του τα 50 ευρώ θα είχαν πολλά μηδενικά
Και πρέπει να εξετάσουμε γιατί εξεμάνει ο πρόεδρος  Κεφάλας φίλος του Λουδοβίκου 14 
Μα στο γήπεδο του χωριού του του κλέψανε μέσα από τα αποδυτήρια των διαιτητών δυο δελτία βασικών παικτών της Θύελλας Πετρίου. Και από εδώ καταγγέλλω την ύποπτη στάση του διαιτητή που την κάλυψαν οι πάντες εκτός από τον Νικηφόρο Και γράφοντας οι πάντες  η Ένωσης --η πειθαρχική επιτροπή-- οι δημοσιογράφοι οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι  εκτός από τον ερασιτέχνη. Αλλά αυτό που μ εντυπωσίασε ήταν η παθητική στάση της διοίκησης της Θύελλας Πετρίου που ως αποτέλεσμα είχε την τιμωρία του προέδρου Αυτό που έγινε στο Πετρί εγώ το κατήγγειλα στον υπουργό γιατί το θεωρώ τεράστιο γεγονός που προσβάλει όλο το νομό μας και κανένας δεν επαναστάτησε. Δυστυχώς ούτε ο ακέραιος Φάνης Σιτές που προσαρμόστηκε  με τις αρχές και τα πιστεύω του Λουδοβίκου 14 που πριν δυο χρόνια με φανατισμό δήθεν πολέμησε. 
Αλλά εκ των αποτελεσμάτων αποδεικνύεται ότι αντίπαλος του γιατρού Γκουρβέλου ήταν και η φωτογραφία ήτα στάχτη στα μάτια εκτός από τα δικά μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου