Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Δήμαρχε Νανόπουλε Τα γήπεδα είναι αθλητικοί ναοί.


Το γήπεδο του Ολυμπιακού Άσσου που Δήμαρχε  Νανόπυλε που για  5.000 ευρώ δεν μπορεί να λειτουργήσει.

https://streetlife.gr/wp-content/uploads/2018/11/ffash3.jpg

Παρακολουθούσα τον αγώνα Ηρακλής Λεχαίου  με τον Ολυμπιακό Άσσου. και εκεί μέσα στους
θεατές ήταν ένας νέος άνθρωπος από αυτούς σου προκαλούν της προσοχή σου. Ο καθαρός άνθρωπος  φαίνεται από μακρυά Και δεν έπεσα έξω όταν έμαθα ότι αυτός που με εντυπωσίασε ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Άσσου. Που αμέσως του είπα ότι η ομάδα σας δεν τα πάει καλά στο πρώτο ημιχρόνιο Χωρίς να φέρει αντίρρηση μου είπε ότι εμείς δεν θέλαμε να κατέβουμε στο πρωτάθλημα Αφού ούτε και γήπεδο δεν έχουμε. μετά τις τελευταίες πλημμύρες  Και με μπροστάρη τον Παπασημάκη έχουμε αρχίσει προσωπική εργασία  για να μη μας κοστίσει η κατασκευή του.
Ποδοσφαιριστής μας που βρίσκεται στην Αφρική ο Τάκης ο Αγγελόπουλος μας χάρισε ένα μηχάνημα και έτσι έχουμε κάνει όλη την προετοιμασία. και με ένα μικρό ποσό θα είναι και πάλι έτοιμο το γήπεδό μας. Παρακαλέσαμε τον Δήμαρχο να καλύψει αυτή την μικρή δαπάνη και είμαστε στην αναμονή. Όταν μου έλεγε όλα   όλα αυτά ο πρόεδρος είχε μια σεμνότητα που μου έκανε εντύπωση
Και θα 'ήθελα να ρωτούσα τον κ. Νανόπουλο γιατί δεν μπορεί να καλύψει αυτά τα 5.000 ευρώ
Και μάλιστα ο Άσσος είναι και γειτονιά του αφού ο ίδιος κατοικεί στο Λέχαιο
Κύριε Δήμαρχε  ο προκάτοχός σας υπήρξε πρωταθλητής στην κατασκευή γηπέδων. Και εσείς έχετε ένα γήπεδο που δεν λειτουργεί επειδή δεν υπάρχουν 5.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου