Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Τρυπώνω και ότι μάθω το ,,,διαλαλώ



Φίλη έβγαλε το κοριτσάκι της βόλτα στον πεζόδρομο της Κορίνθου Και επειδή της αρέσουν τα παιχνίδια που έχουν σχέση με τα ξυστά μπήκε σ
ένα κατάστημα προ πο για πάρει ένα. Και πριν το ζητήσει από τον υπάλληλο άκουσε μια φωνή να του λέει "Δεν μπορώ να σας εξυπηρετήσω λόγω του παιδιού σας. Ο Νόμος μου το απαγορεύει"
Στην αρχή η φίλη νόμισε ότι ο υπάλληλος της έκανε πλάκα και τον ερευνούσε να θυμηθεί που το γνωρίζει Και ο υπάλληλος επανέλαβε ότι δεν μπορεί λόγω του παιδιού της να την εξυπηρετήσει όπως ο νόμος ρητά αναφέρει Επιτέλους στην Ελλάδα εφαρμόζεται ο νόμος και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Και τώρα ας καταλάβουμε πως μας γελοιοποιεί η υπερβολή. Γιατί το κοριτσάκι της φίλης στις 14 Ιανουαρίου θα συμπληρώσει συντάξιμα  χρόνιας Αφού η Μαριάννα θα έχει τα πρώτα της γενέθλια της.
Πάντα στο γραφείο μου είχα μια μικρή ταμπελίτσα που γράφει " Καλύτερα να φιλήσεις λεπρό παρά να δώσεις το χέρι σου σε ηλίθιο"



Πάντα καμάρωνα τους γονείς που πάλευαν στην ζωή που έκαναν θυσίες και στο τέλος κατέκτησαν το έπαθλον που ήταν η επιτυχία των παιδιών των.
Είμαι  στο γνωστό στέκι μου  στο Λουτράκι την Στρούγκα που κάθε Παρασκευή και Σαββάτο έχει μπουζούκια  Τον περασμένο Σαββάτο ήταν μια πελάτισσα που όταν έπιασε το μικρόφωνο το ευχαριστηθήκαμε. Ήταν η μικρούλα Νατάσα που για μένα θα παραμείνει μικρούλα γιατί έτσι την γνώρισα. Και η άλλη μικρούλα η Αγγελική που παίρνει σε Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης την ειδικότητα του γαστρεντερολόγου Και οι δυο αυτές κόρες είναι τα παιδιά του Ανδρέα  Γκολφινόπουλου που έχει και εγγόνα 2.5 ετών.  Φίλε Ανδρέα έμαθα τα Νέα σου από την Νατάσα που δεν χόρταινα να την ακούω να τραγουδά. που σου χάρισε και την μικρή Μαρία σε ανάμνηση της μεγάλης που δεν την χάρηκες. Αυτή Ανδρέα μου είναι η απόλυτη ευτυχία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου