Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Νικηφόρος : το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Πετρί δολοφονήθηκε το ποδόσφαιρο

Σπάσατε όλα τα ρεκόρ ξετσιπωσιάς άνδρες της Μεγάλης Πύλης




Άφησα να  περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα και να δω τις αντιδράσεις πρώτα απ όλα τι θα κάνει η
διοίκηση της Θύελλας Πετρίου Γιατί η συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της Θύελλας Πετρίου σ ένα Λυκόπουλο που παριστάνει τον επαγγελματία δημοσιογράφο χειροτέρεψε τα πράγματα.
Γιατί ο δημοσιογράφος αν ΄του έκανε  δυο καίριες ερωτήσεις θα ξεβράκωνε πολλούς αλλά μαζί θα ήταν και ο πρόεδρος της Θύελλας.
 Ερώτηση πρώτη Αφού ο διαιτητής δεν φώναξε την αστυνομία και η αξιόποινη πράξη έγινε στο σπίτι σας και το κλαπέν ήταν δικός αντικείμενο  γιατί εσείς δεν την φωνάξατε;
Ερώτηση δεύτερη: Από την στιγμή που διαπιστώσατε ότι τα δελτία είχαν κλαπεί ( αφού οι ζελατίνες που τα χώριζαν ήταν σχισμένες και μέρος αυτών παρέμειναν  στο ντοσιέ ) γιατί  δεν τα απομονώσατε  μέχρι να έρθει η αστυνομία για να εξετάσετε τα αποτυπώματα  του γνωστού --άγνωστου κλέφτη;
Οι ερωτήσεις δεν έγιναν από την μια γιατί το Λυκόπουλο δεν είχε την δημοσιογραφική δυνατότητα και από την άλλη δεν ήθελε το συγκρότημα το δημοσιογραφικό να τα χαλάσει με την μεγάλη πύλη.
Εγώ επανέρχομαι και δεν με νοιάζει αν θα γίνω κουραστικός και καταγγέλλω  τον διαιτητή Φραντζή ότι έκανε τον αγώνα για να χαθούν τα ίχνη των κλεπτών. Γιατί υπήρχε κίνδυνος να βγει κανένας  συγγενείς να πρωταγωνιστεί στην κλοπή Και έμαθα ότι ο διαιτητής Φραντζής έκανε και το μάγκα στον πρόεδρο του Πετρίου στα γραφεία της ένωσης . Ποιος μας δείχνει ανάστημα; Ο διαιτητής  που μετά τους αγώνες Π Α Σ Κόρινθος -- Αστέρας Δερβανίου κ αι Π Α Σ Κόρινθος -- Παννεμεατικός ΄( ποδοσφαιρική περίοδος 2017- 2018 ) έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στα γήπεδα του ποδοσφαίρου.  Και ερωτώ τον πρόεδρο της επιτροπής ορισμού διαιτητών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ Ανδρέα Ντούλη με πιο σκεπτικό τον όρισε διαιτητή  Φραντζή στον αγώνα Λυκοποριάς --Προοδευτικής  για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.
Προκαλώ τον διαιτητή  Φραντζή σε δημόσιο διάλογό. Και αν με νικήσει  θα φύγω από Κορινθία. Αν χάσει να πάψει να δολοφονεί την διαιτησία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου