Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Τρυπώνω και ότι μαθαίνω το διαλαλώ




Άρχισαν οι μεταγραφές και μάλιστα από πολύ χαμηλά από την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα από την Θύελλα Πετρίου.

Που απέκτησε τον Αλέξανδρο Ντογκοτάρι έναν  ικανό τερματοφύλακα που έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες των Αθηνών
Και τον Αλέξανδρο Μπουλούμπαση από τον Π Α Σ  Κόρινθος που ήταν παλαιά παίκτης του Α Ο Λουτράκι που πήγε να βρει καλύτερη τύχη.στον ΠΑ Σ . Είπαμε να προσέχουμε γιατί ο Μπούλούμπασης παρασύρθηκε από το δυνατό παραμύθι  Και όταν κατάλαβε που βρέθηκε προτίμησε να πάει στο Πετρί. Καλά δεν γνώριζε δεν ρωτούσε τον Βαζέχα για να μάθει τι θα πει    βερίκοκο στον Π Α Σ Να παίζεις  απλήρωτος και για να σφίξουν τα δέρματα σου πρέπει να κάνεις μπάνιο όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν να κάνεις μπάνιο με παγωμένο νερό Μαθαίνω ότι στα σκαριά είναι δυο άλλες μεταγραφές. για την ομάδα του Πετρίου.

Μπορεί η ομάδα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου να έχει πάρει το πρωτάθλημα σχεδό από τον πρώτο γύρο αλλά η διοίκηση κάνει μεταγραφές Και καλά κάνει.
Αλλά εγώ κ. Πρόεδρε διαφωνώ με τις κινήσεις σας. Όταν έγραφα οργάνωση δεν εννοούσα  να γίνουν μεταγραφές αλλά να οργανώσετε το χωριό που μόνο με την εισφορά  των κατοίκων την πενιχρή των 20 ευρώ θα μεγαλουργήσει η ομάδα Γιατί σ αυτές τις κατηγορίες είναι πολύ δύσκολο μια τσέπη να καλύψει τα έξοδα. Αλλά μόνο με οργάνωση γιατί σ αυτές τις περιπτώσεις μετρά ο οβολός της χήρας περισσότερο από τον λεφτά που κάποτε θα κουραστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου