Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Φάνης Σιτές :Ακολούθησε τον δρόμο που βάδισαν άλλοι ¨ανιδιοτελείς ¨" για το ποστάκι του υποδεκανέα

Όποιος θέλει να κουμαντάρη τους Έλληνες πρέπει να βαστάη ένα δισάκι γεμάτο, ομπρός το Χριστό, πίσω τους διαόλους και στη μέση το χρυσάφι.





Με τον Φάνη Σιτέ γνωριζόμαστε πολλά χρόνια  δια μέσου του αείμνηστου αδελφού του Γιάννη που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και ανιδιοτελής φίλος του ποδοσφαίρου και της Α Ε Κ Και όταν ο
αδελφός του Φάνης θέλησε να διεκδικήσει την ένωση δέχτηκα να τον βοηθήσω Αλλά όταν διαπίστωσα με ποιους συνεργαζόταν διέκοψα ακόμα και τον απλό χαιρετισμό. Κατηγορήθηκα γι αυτό από κάποιους θεωρούν μέσο προβολής των το ποδόσφαιρο. Και για την μεγάλη αποτυχία του υποψηφίου ιατρού Στάθη Γκουρβέλου την μερίδα του Λέοντα είχε ο Φάνης Σιτές μαζί με τους συνεργάτες του. Έπαιξε τον ίδιο ρόλο που στις εκλογές του 2013 έπαιξαν οι Λαμπρινός -- Πισιμίσης --Οικγένεια Άγγελου Μαργέτη  Που σάρωσαν τίτλους και αξιώματα. Και πριν στεγνώσει η μελάνη της γραφής μου δυο χρόνια  και πέντε μήνες μετά τις εκλογές ο σημαιοφόρος εναντίον του Μιχάλη Τσιχριτζή Φάνης γίνεται υποδεκανέας στην πειθαρχική επιτροπή ( δεν γνωρίζει λέξη νομικά )
Και ερωτώ τον Φάνη Σιτέ να μας πει τους λόγους που τον ανάγκασαν να γίνει ουραγός του Λουδοβίκου 14 Εγώ τον δικαιολογώ μια και ποτέ δεν έφυγε. Απλά προσπαθούσε να θολώσει τα νερά. Αφού από το 2009 που ήταν υποψήφιος με τον Μιχάλη Τσιχριτζή  ( και είχε κώλυμα ως πράκτορας του ΟΠΑΠ ) Ποτέ όπως πάντα υποστήριζα δεν έφυγε απλά έκανε ζημιά όπως και οι άλλοι. το 2013  αυτός στις εκλογές του 2017. Πάντα θα δικαιώνουμε γιατί υποστηρίζω την αλήθεια και την δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό.                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου