Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Τρυπώνω και ότι μάθω το διαλαλώ



Τώρα τα ξετρύπωσα και τα δημοσιεύω  αν και πέρασε αρκετός καιρός.
Όταν ο διαιτητής είπε στην διοίκηση της Θύελλας Πετρίου ότι δεν υπάρχουν δυο δελτία των ποδοσφαιριστών .Και ενώ όλοι συμβούλευαν
τον πρόεδρο να φωνάξει την Αστυνομία αυτός έψαχνε να βρει παίκτες για να συμπληρώσει  τους 12,5. Και αφού έγινε ο αγώνας βγήκε στο ραδιόφωνο σε μια εκπομπή που κάνει ένα λυκόπουλο της επαγγελματικής δημοσιογραφίας και έκανε τον αντιστασιακό και είπε κάτι μασημένα μισό λόγια. Και έρχεται η πειθαρχική επιτροπή που τώρα με την προσθήκη  στο πόστο του αθλητικού δικαστή του μέγιστου Φάνη Σιτέ έγινε φάρος νομιμότητας η Μεγάλη Πύλη και βάζει πρόστιμο στον επαναστάτη πρόεδρο πενήντα ( 50 )ευρώ ή σε δραχμές 17.000.Που για να τα πάρει αυτά ο Ανδρέας Ντούλης ( άλλος φωτεινός  φάρος ανιδιοτέλειας ) πρέπει να πάει παρατηρητής διαιτησία τρεις φορές στο δημοτικό στάδιο  και θα πάρει 45 ευρώ που σημαίνει ότι θα χρωστά 5 ευρώ.  Αλλά για τους φίλους ο Νίκος Ραχανιώτης έχει βρει τα δάνεια και και βοηθήματα.
Και υπάρχει το παρακάτω δημοσίευμα


11. ∆ΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 22.059 χορηγηθέντα   9.000 προγραμματισθέντα 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος



Εδώ έχουμε  μια υπέρβαση του ποσού που είχε προγραμματιστεί κατά 145% που είσαστε υποχρεωμένος κυρ Νίκο να δικαιολογήσετε πως έγινε Και επειδή όλες σας οι κινήσεις πάσχουν και φτάσαμε στο τραγικό φινάλε Και εδώ  ξεσκεπάζεται ο θριαμβευτής των εκλογών και δικαιώνεται ο ηττημένος  ο γιατρός Γκουρβέλος. 
Εδώ έχουμε 22.059 ευρώ ή δραχμές 7.500.000 και που έχουν δοθεί ως Δάνεια και ως βοηθήματα Σε υπαρκτά σωματεία. Πριν συγκληθεί η τακτική γενική συνέλευση  πρέπει να δοθούν τα ονόματα των σωματείων που πήραν  δάνεια και βοηθήματα Εδώ όμως δεν τελειώνει το θέμα. γιατί έχουμε και συνέχεια. Επειδή η ένωση από πονηράδα δεν δημοσιεύει τις ποινές σωματείων και παραγόντων 
Τώρα αν υπάρχουν ονόματα που έχουν τιμωρηθεί και έχουν πάρει δάνειο ή βοήθημα υπάρχει ΄πρόβλημα γιατί χρωστώ παίρνω το δάνειο ή βοήθημα και το συμψηφίζω. 

Δάνειο είναι ένα ποσό το οποίο δίνει ο Α στον Β και έπειτα ο Β του το επιστρέφει σιγά σιγά σε δόσεις

Βοήθημα 
χρηματικό ποσό που δίνεται σε κάποιον για να καλύψει ένα μέρος των αναγκών του

Που κάποτε θα αναγκαστείς να δώσεις εξηγήσεις και τότε θα διαπιστώσεις ότι θα είσαι τραγικά μόνος πρώην φίλε Νικόλα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου