Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Νικηφόρος :Γιατρέ Βασιλείου μη αρνηθείς να γιατρέψεις το Κορινθιακό ποδόσφαιρο που πεθαίνει.

                                   
Δημήτρης Βασιλείου μπορεί να κάνει την επανάσταση στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο γιατί ποτέ δεν θα γίνει επαγγελματίας. Και το έχεις αποδείξει  


                                                                         




Τον γνώρισα στο Γήπεδο  Γιάννης  Στέφας και μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση αφού ο διαιτητής είχε
σφάξει την ομάδα του χωριού του που ήταν η Πέραχωρα  Που όπως στην συνέχεια διαπίστωσα ποτέ δεν έφυγε.
Στην συνέχεια  τον συνάντησα  και μου μίλησε για το γήπεδο του χωριού του. Και είπε αλήθειες χωρίς να λάβει υπόψη αν τα λόγια του θα είχαν ακόμα και πολιτικό κόστος. Μαζί με τον γιατρό  ήταν και ένας φίλος του  που από την αρχή κρατούσε αποστάσεις όχι σ αυτά που έλεγε ο γιατρός Βασιλείου αλλά να μη είναι κοντά μας και το δει κανένας και δεν επανεκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Και είχε απόλυτο δίκιο γιατί στην Πέραχώρα μάλλον όταν τους λες αλήθειες τους χαλάς την διάθεση ενώ η άγνοια δημιουργεί ευτυχία Και δεν έχει σημασία αν ο Δήμαρχος Γκιώνης σε δουλεύει χρόνια αμέτρητα Μα απαντάει ο δημοτικός άρχοντας ο λαός  πιστεύει στη μηδενική του προσφορά το ψηφίζει και εγώ απολαμβάνω τα αγαθά της μουγκαμάρας μου και είμαι πρώτος στο δημοτικό συμβούλιο. Ενώ μπορεί να μας πει ένας σωστά σκεπτόμενος και όχι ιδεολόγος τι κέρδισε ο γιατρός που ασχολήθηκε με τα προβλήματα του χωριού; Ήρθε τελευταίος και θα πάρει άδεια από εμένα για να μιλήσει στην δημοτική εκκλησία που είναι η αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου που ερασιτέχνης δημοσιογράφος δεν έγραψε τίποτα το κολακευτικό.
Πήγα και σε μια γενική συνέλευση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πέραχώρας. και ο πρόεδρος της που ήταν ο Δημήτρης Βασιλείου ο γιατρός ζήτησε την διάλυση της ομάδας Κάποιοι επαγγελματίες παράγοντες του ποδοσφαίρου επαναστάτησαν και που ήταν κολλητοί του δημάρχου. Που του είχαν όταν διοικούσαν την ομάδα  παραχωρήσει το γήπεδο.  Και εκεί τόλμησε και είπε ότι μόνο όταν σταματήσει να υπάρχει η ομάδα υπάρχει πιθανότητα και γήπεδο να αποκτήσουμε και ομάδα να κάνουμε. Και στην ιστορική αυτή συνέλευση απουσίασαν οι Περαχωρίτες ο Δήμαρχος Γκιώνης ο στρατηγός Καραπανάγος που γνώριζε πολύ καλά το θέμα αφού πριν γίνει ο εκλεκτός του Λαού ήταν δημοσιογράφος και είχε γράψει για το κλείσιμο του αθλητικού Ναού που ήταν το γήπεδο.
Από τότε τον έχω συζητήσει μερικές φορές γύρω από το ποδόσφαιρο. Βέβαια δεν έχει τις γνώσεις του Φάνη Σιτέ αλλά είμαι βέβαιος ότι αν ασχοληθεί με την διοίκηση  του ποδοσφαίρου δεν θα σας πουλήσει όπως  οι επαγγελματίες του
Για να γίνει η μεγάλη  αλλαγή στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο μετά την κλοπή που έγινε στο Πετρί και στο  ησυχασμός  της διοίκησης της Θύελλας Πετρίου πριν σαπίσουν τα πάντα ας γίνει μια επιτροπή και που θα έχει από την μια την διαφώτιση των ομάδων και από την άλλη η στράτευση  ανθρώπων ικανών να μετατρέψουν το σάπισμα σε δημιουργία αφού προηγουμένως "αποβάλλουν"τα σάπια μέλη που επιμένουν να θέλουν να παρουσιάζονται   ότι κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο.
Και για να γίνει η επαναστατική αυτή αλλαγή χρειάζονται άνθρωποι με καθαρό μυαλό που να πιστεύουν στην ιδεολογία και όχι στην προδοσία.
Και ο γιατρός Δημήτρης Βασιλείου  είναι μια σπάνια περίπτωση που μαζί με άλλους εκλεκτούς θα κάνουν την επανάσταση
Γιατί μόνο με  επανάσταση που σημαίνει ανάσταση  θα σταματήσει ο θάνατος του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που το οδηγεί εκεί ο εικονικός και ανίκανος Μιχάλης Τσιχριτζής.                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου