Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

.Μια ένωση σωστών παραγόντων μπορεί να φτιάξουν την σωστή Κόρινθο που θα την καμαρώνουμε και όχι να ντρεπόμαστε


Αυτό το προφητικό  για την σημερινή εποχή δημοσίευμα  το ψάρεψα από   τον Χρήστο Καρσιώτη 


                            Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Σήμερα στην Κορινθία υπάρχει μια ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής και όπως χτίστηκε  ήταν καταδικασμένη να γυρίσει πίσω στα τοπικά πρωταθλήματα Και εκεί θα συναντήσει ένα παλαιό φάντασμα τον Π Α Σ Κόρινθο  που και αυτός χτίστηκε σε ξένο οικόπεδο.
Δανείζουμε τον υπέροχο τίτλο της εφημερίδας Στην Κορινθία με ρεφενέ έκαναν πρωταθλητισμό
Με μαγιά αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο  και θέλουν να το δουν και πάλι να πρωταγωνιστεί και όχι να ντρέπεται να παρουσιαστεί.
Υπάρχει ένας παλαιός ποδοσφαιριστής μιας μικρής ομάδας ο Μυλωνάς . του Αετού Κρυονερίου.  που τον γνώρισα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε. .Αυτός σήμερα μπορεί να ενώσει το ποδόσφαιρο και να έχει ένα όνομα η ομάδα που θα βγει. από την ένωση αυτή. Βέβαια από τον Π Α Σ Κόρινθος να υποβάλουν την παραίτηση των όλοι αυτοί που διοικούν. Και να μη έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν αγώνες της ομάδας που ρεζίλεψαν. Από τον Π Α Σ υπάρχουν φίλαθλοι όπως έχω διαπιστώσει πολύ καλοί που θα μπορούν να προσφέρουν. Αν τον Π Α Σ τον αφήσουν στα χέρια του κ. Γ@Μ@Ω δεν υπάρχει καμία τύχη.για το ποδόσφαιρο.
Με ρεφενέ έκαναν πρωταθλητισμό και μετά από χρόνια ήρθε αυτός ο τίτλος να είναι η μόνη λύσης για το ποδόσφαιρο του νομού μας. Να έχει μια ομάδα που θα είναι σεβαστή όχι για την ιστορία που κουβαλά άλλα για το ποδόσφαιρο που θα παίζει.Και αυτοί που θέλουν να προσφέρουν πρέπει να έρθουν ως στρατιώτες γιατί από στρατηγούς χορτάσαμε Και όλα αυτά να γίνουν χθες για να προλάβουμε τις μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου